Reviiri laajentuu.

 Muuton jälkeinen purku sujuu erinomaisesti. Kiitos reilun kokoisen kellarin, johon mielelläni työnnän laatikoita, joiden kylkeen on vihjailtu menneisyydestä.
Tavarat alkavat löytää pikkuhiljaa paikkaansa (muualtakin kuin kellarista) mutta hieman kolkkoa tuntuisi vielä olevan. Paitsi makuuhuoneessa, joka voi kepeästi kantaa nimeä "kellari numero kaksi".  Sinne kun saa niin kätevästi piilotettua kaiken vierailta ja omiltakin silmiltä.
Seiniin sisustaminen ei ole koskaan ollut vahvuuksiani, joskaan ei sisustaminen ylipäänsäkään. Käynnissä oleva projekti koostuukin nyt sisustuslehtien ja blogien aktiivisesta pläräämisestä, josko sieltä jotain vinkinjuurta hyppäisi silmiin.

Asunnon yksi osuus on kuitenkin tällä hetkellä ylitse muiden. Aina haaveilemani naaman kampauspiste. Ikinä sellainen ei vain ole mahtunut kotiini. Nyt oli sen aika. Todellisuudessa en osaa edes juurikaan meikata, mutta onhan se vaan niin kaunis ajatus. <3
 
25. raskausviikko on pyörähtänyt käyntiin ja olo on kuin ryhävalaalla konsanaan. Väittivät rakenneultrassa poikaa pieneksi, joten on toivottavaa hänen vain pitävän leveistä asuinneliöistä. Reviirin laajentuessa radikaalisti takapihan puolelle lienen saaneeni tarpeeksi selkeän vihjeen alushousukokoelmani päivityksen ajankohtaisuudesta. Vihje ilmeni jotakuinkin alushousujen jäämisenä puoliperstankoon jumiin.
Note to self: Jos  ei mene, niin ei mene. Luovuta.

On jopa jokseenkin huvittavaa lukea kaavoihin kangistuneista raskaussovelluksistakin, kuinka "tunnet jo varmaan rintojesi suurentuneen" tai "olisiko jo hyvä aika miettiä tulevaa imetystä."
Itselleni paljon realistisempia kysymyksiä olisi: "tunnetko takapuolesi jo kasvaneen? Olisiko aika hankkia suuremmat alkkarit?"

Haluan kuitenkin nyt muistuttaa, että kehoni jokainen ylimääräinen muhku on täysin tervetullut. Minä se vain olen. Ihminen. Nainen. Äiti. Itsekuriton, mutta kiitollinen hormonimyrsky.
Palkintoa tietysti odotellessa.

Näissä tunnelmissa ratkean suklaaseen ja istahdan nauttimaan tästä kynttilänvalosta. Hyllystä lisämausteeksi pikku kirjasen verran rakkautta <3
(Leena Yliportimon Small talkia rakkaudesta)

1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat!
    Ole nyt varovainen ulkona...meidän raskaana oleva, kaatui ja alkoi supistukset...onneksi sairaalassa saattin ne loppumaan. On viikko 30.

    VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...