Tarkistetaan kottaraisen lääkitys.

Kävinkin hiljattain facebookissa ruoskimassa itseäni epäonnistuneesta bloggauksesta ja kertomassa värikkäät välikuulumiseni pikaisen kuvapostauksen muodossa.

Teille, jotka ette olleet sitä farssia näkemässä - olkaa hyvät:

"Koska olen epäonnistunut aktiivisena bloggarina, tarjoan teille viihdykettä seuraavaan postaukseen saakka teoksella nimeltään: "Kottaraisen viikon mittainen elämysmatka haiventen värikkääseen tuhoon. "Palataan asiaan heti kun olen poiminut viimeisetkin karvat lattialta"

Ja mitäkö kuuluu nyt?

Olen palannut viime kesän (ja 29 kesää ennen sitä) värihuipentumaan - PASKANRUSKEAAN. Kera hiusraadoissani nipsuilla roikkuvan, niin sanotun "promonäädän."
Sillä lailla.
Eihän se värimarssi mennyt ihan niinkuin suunniteltiin, mutta huonomminkin on ollut.

Mitä tulee tähän valtavan aktiiviseen kirjoittamiseen, niin kesä nyt vaan on niin täynnä töitä ettei tähän ole mitenkään mahdollisuutta.
Parhaillaan kiertelen festarihommissa ja se kuulkaa, jos jokin on värikästä touhua.
Silloin kun Suomi ryyppää niin se näkyy ja todentotta myös kuuluu.

Jonkunhan niidenkin perään on katsottava. Rakkaudesta lajiin tietenkin.
#ilovemyjob

Vanhenin vuodellakin taas hiljattain ja otsaryppyni sen kun syvenee. Vuorasin syntymäpäivän kunniaksi pääni papiljotein ja piipahdin leuka pystyssä miettimässä diippejä.

Elän elämäni parasta aikaa ja koska aika on rajallista, tämä haahka elää nyt kun vielä voi.
Kiittelen myös lähimmäisiäni - yksin tästä ei tulisi yhtään hevon kettua.

Hengen pihisemisestä puheen ollen. Olen ollut yhä jatkuvien keuhko-oireiden vuoksi yhteydessä syöpikselle. Kolme viikkoa tykitin omalääkäriäni soittopyynnöin - tuloksetta. Lopulta soitin numeroon, jossa minua kaivattiin vielä vähemmän. Ilmoittivat, että olisi syytä tarkistaa astmalääkitys toisaalla.

Monikin lääkitys olisi hyvä tarkistaa kohdallani, mutta astmalääkityksen väitän vuosien kokemuksella olevan kohdallaan.

Tulin siihen lopputulemaan, että 30 on uusi 50, enkä ole syöpiksellä enää niin kuumaa hottia kuin parikymppisenä. Ajat muuttuu.
Kaivan siis kuvetta ja suuntaan yksityiselle. Kyllä sitä useamman satasen rykii kasaan vaikka tyhjästä, ihan vain mielenrauhan - tai mahdollisen varhaisen löydöksen vuoksi.

Jotta että pikaisena yhteenvetona todettakoon kaiken olevan hyvin kunnes toisin todistetaan. Kuullaan taas rontit <3

2 kommenttia:

  1. Loistava pläjäys taas! Toi on niin ihmeellistä Suomessa, ettei edes jo syövän sairastanut henkilö pääse tutkimuksiin!!!! Ja sitten ihmetellään kun heitti henkensä.... Toivotaan että saat astmaan tarvittavan, luotettavan hoidon. Minä itse sain taannoin rytmihäiriön, sitä aloitettiin luonnollisesti hoitamaan mielialalääkkeillä. No siinä ei sitten ihan hyvin käynyt, ei ollut oikea lääkitys kyseiseen vaivaan. Hengissä ollaan ja toivotaan ettei tule mitään. Suomessa sairaudenhoito on maailman parasta, mikäli sitä sattuu saamaan.....turkissa missä se on ihan lasten kengissä meidän mielestä, jokainen asia otetaan tosissaan ja jos on vaikka maha kipeä, se ultrataan samantien. Eikä sanota että syö lääkettä ja tule uudestaan jos jatkuu ja satut olemaan vielä hengissä. Tsemppiä ja mukavaa kesää ilopillerille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terhi, anteeksi myöhäinen vastaukseni ja ennen kaikkea kiitos viisaasta kommentistasi. <3 Valtavasti iloa myös sinun kesääsi. Ja elämään ylipäänsä! <3

      Poista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...