Tallinnan budjettimatkan havaintoja ja haalarin jatko-osa.

Pyrähdys Tallinnassa ihanan, mutta persaukisen naislauman kanssa piti olla budjettimatka vailla vertaa. Päädyimme investoimaan A-luokan hyttibudjetin mieluummin kansibaariin ja tyytyä B-luokan yöuniin. 22 h risteilyn B-luokka lunasti lupaukset täysin.
Oma budjettini repesi Tallinnassa, mutta siitä lisää kohta.

Kerta toisensa jälkeen huomaan käyttäväni ison osan risteilystä analysoimalla risteilyn heteromieskansaa yhä vain hämmentyneenä.
Mitä näille miesparoille tapahtuu lähtöselvityksen jäädessä taakse ja sielun siirtyessä putkesta alukseen?

Muutamia yksilöhavaintoja:

Hyttimies
Tämä yksilö (vaikkakin yleensä laumoissa) aloittaa niin sanotut "naapuritervehdykset" jo hytteihin pyrkiessään. Tyypillisiä suusta lentäviä lausahduksia ovat mm. "no nyt kävi pojat säkä kun on noin kauniita leidejä naapurissa" ja muita samaan kategoriaan meneviä hassun hauskoja, muttei niin toimivia heittoja.

Tämä samainen yksilö istuu myös laumansa kanssa aamuun saakka ovi auki musiikin raikaessa hyttikäytävillä – ohikulkevien naarasyksilöiden raisua huomiointia unohtamatta.
Keskustelun aiheet vaihtelevat aina pissasta kakkaan ja siitä haipakkaa vauhtia eteenpäin pippeliin ja aina pimppiin saakka. Tämä yksilö nauraa omille luokattoman lapsellisille jutuillensa niin että räkä lentää.  Sillä tavalla miehisesti – tiedättehän. Muiden säestäessä.
Esimerkkinä yksi suosikeistani: "Nälkä lähtee syömällä ja vaimo juomalla."

Tällä miestyypillä – vastoin hänen kaikkia odotuksiaan, ei yleensä käy flaksi.
Tämän (varsinkin perheellisen) yksilön vuoden kohokohta on tämä niin sanottu "poikien risteily". 
Munaristeilyksikin kutsutaan.

Tanssimies
Tätä lajityyppiä on kahdenlaista. Diskomies, sekä humppamies. Humppamies on herrasmies. Voi olla sinnikäskin hakiessaan yhä uudelleen tanssimaan, mutta ymmärtää säännön, jossa katse on kosketusta sallitumpaa. Kiertää salia kunnes sopiva daami löytyy. Vie niin että soi.

Diskomies ei ymmärrä vihjeitä, eikä suoria torjuntoja. Hän hytkyy takanasi, vaikka selässäsi lukisi kissan kokoisin kirjaimin "älä tee sitä." Löydät hänen kätensä tai vyönsolkensa perskummuiltasi yhä uudelleen.
Hän jatkaa, kunnes tajuaa havainnoida uuden uhrin. 
Ja palaa takaisin, kun ei uuden uhrin kanssa lykästänyt ja on ehtinyt jo unohtaa yrittäneensä.
Paluuaika vaihtelee muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.
Tämä mies saattaa löytää hyttiseuraa, mutta useimmiten näiden naispuolisten yksilöiden toinen silmä on jo unilla toisen vielä sinnitellessä.

Kaverimies
Tämä saattaa olla yksilöistä harmittomin. Perheellinen kiltti mies, joka on läsnä kavereidensa painostuksesta. Mies, jonka vaimokaan ei ilahtunut reissusta, mutta joka tuo moraalinsa lähtöselvityksen läpi aina alukseen saakka.
Saattaa irroitella odotettua enemmän, mutta pitää mielellään housut jalassa.

Se mikä valtaosaa näistä erityyppisistä yksilöistä kuitenkin yhdistää on sormus. Sen lisäksi, että lähtöselvitykseen jätetään järki, jää sinne järjen seuraksi myös moraali.
Muisti on yleensä suositeltu jättämään alukseen, jotta avio- tai perhe-elämä voi risteilyn jälkeen jatkua nöyrän normaalisti.

Laitoin havaintoni tauolle kaupunkikävelyn ajaksi ja keskityin hokemaan itselleni mantraa budjettini pienuudesta. Erehdyin poikkeamaan kuitenkin pääkadulta vaateliikkeen sisäpuolelle ja budjetti repesi siltä istumalta.
Näin unelmieni haalarin osa 2.

Tein hankintaperustelut itselleni sovituskopissa ennätysajassa ja marssin kassalle.

Tänään oli aika pukea tämä täydellisyys päälle perhereissulla Korkeasaareen.
#haalaripäivä #mukavuusennenkaikkea ja tietysti #saahyllyä ja se näkyy.

Ja koska eläimiähän Korkeasaaressa ei näe, niin tässä kuvia reissussa mukana kulkeneesta kottaraisesta poikasineen.

Tilanne vaati tietysti tarkan suunnitelman, jota kukaan ei lopulta kuitenkaan kykene noudattamaan. Fiiliksellä mennään niinkuin tähänkin asti.

Haalarin hankintakin sai erinomaisen lisäperustelun ja minä viran. 
Menin pullotelineestä erinomaisesti. Pääsen ehkä ensi kerrallakin mukaan haalarini kanssa.

Potkupuku / River Island
Kengät / kepeimmät mitä kaapista tähän hätään löytyi – Reebok.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ja lompakon nyörit kiinni.
Aamen.
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...