Aavistuksen kätevämpi emäntä.

Olen aktivoitunut keittiössä ja alkanut leikkiä kätevämpää emäntää muutenkin kuin lämmityspuuhissa.

Kevätaamut ovat aiheuttaneet myös äkillistä tarvetta aamiaisen tarjoiluun parvekkeella.
Eilen tällaisella aamiaisella tarjoiltiin marjaisaa raakapuuroa, avokadoa, kananmunia sekä kuvauksen aikana jäähtynyttä kauramaitolattea.
<3

On loihdittu parsa-avokado-pastaa ja kana-pinaatti-herne-wokkia, mutta eilen tein kyllä yhden parhaimmista mestariteoksistani. Sellaisella persoonallisella tavalla toteutettuna.

Parsa-fetapiirakkaa haettiin, mutta smoothieta tuli.
TADAA.
Onko se ny niin justiinsa.

Vaikka aamut alkavat uskottavasti terveysherkuilla, on selkärankani katkennut ihan viimeistään illalla tullatessani epätoivoisesti herkkukaappien jämäsisällöt.

Todellisuudessa meidän kaapit on täynnä makeisia. Suklaalevyjäkin on valehtelematta ainakin kymmenen – karkkipusseista puhumattakaan. Mutta jostain syystä onnekseni juuri nämä eivät kuitenkaan ole tarpeeksi hyviä tyydyttääkseen himojani, joten ne saavat olla rauhassa. Niihin kajotaan vain ääritilanteissa.

Hommasimme tovi sitten tukkupaketin Puhdistamon appelsiini-raakasuklaapatukoita. Ne olivat erinomainen apu näihin hallitsemattomiin naisenmielisiin himotilanteisiin.
Nyt raakasuklaat ovat loppu ja niin olen minäkin.

Koska arvasin Lontoosta hankkimieni bonuskilojen jääneen asumaan kehooni odotettua pidemmäksi aikaa, olin kaukaa viisas ja tein vähäiset vaatehankintani niin sanotusti turvallisemmilla kokovesillä. Löysempi parempi.

Ainoastaan joka suuntaan venyvät stretch-housut lupasivat nimensä puolesta jonkin sortin "push up" -efektiä pakaroiden suunnille, mutta näitä kuppikakuilla varustettuja pakaroita ne eivät kyllä pelastaneet.
Tämän luokan kankuille ei mahda mitään edes aivastuksen voimalla haaroista repeävät Freddyt.

Mutta tässä nämä Lontoosta tehdyt halpalöydöt vähemmän edustavan ja alati heiluvan kottaraisen päällä.

Housut / Bershka
Toppi / Primark
Kengät / Primark
Kukkariepu / Forever21

P.S. Sitä vielä vaan, että elämä on aika ihanaa <3

6 kommenttia:

 1. Eihän se nyt niin viimeisenpäälle ole...makuhan sen ratkaisee..:)) Hienot vetimet kottaraisella eikä kottarainenkaan hullumpi ole. Kaunsi nai eikun...siis kottarainen.

  VastaaPoista
 2. Maku oli ihme kyllä kohdillaan :D Ja kiitos Hannele <3 Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Höh..muuttuuko tämäkin fiksu ja raikas blogi tällaiseksi kledjuposetteluksi..nouuuuuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, tämä blogi tulee muuttumaan yhtä tiuhaan kun kirjoittajan mieli. Aikansa kutakin, sanovat. Mlloin mitäkin, pääasia, ettei tarvitsisi palata kirjoittamaan syöpää <3 Aurinkoista alkavaa viikkoa ja eritoten kiitos palautteesta <3

   Poista
 4. Mä tulen aina niin hyvälle tuulelle kun luen sun juttuja :) Kaikki aiheet kelpaa, jatka samaan malliin, rönsyily pitää elämän (ja blogin) mielenkiintoisena!

  Mrs T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä niin perskutin hyvälle tuulelle näistä kommenteista. Myös kritiikistä. <3 Jos kirjoittaisin vain miettien, mitä valtaosa väestä haluaisi lukea, ei blogi näyttäisi enää minulta. Nyt se ailahtelee kun Suomen kesä, jolloin se on just niinku mää itse. Kiiiiiitos siis palautteesta ja iloa arkeen! <3

   Poista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...