Synttäritytön suurperhe.

Kiitos tyttäreni ainutlaatuisten ystävyyssuhteiden, ei päässyt äiti tänä vuonna livahtamaan syntymäpäiväaidan matallimasta kohdasta aikeena tarjoilla vain perinteiset mummikummikahvit.

Sain muutama viikko sitten puhelun, jossa kehoitettiin hoitamaan tarjoilut pöytään, kun tytöt täräyttävät yllätysjuhlat 11-vuotiaan tyttäreni kunniaksi.

Olen vahvasti kakunleivontavastainen (lue: taidoton) joten myin idean jäätelöbaarista näille esiteineille erinomaisin tuloksin. Suosio oli taattu ja äiti helpottunut.


Tarjolla oli jos minkämoista "äitien tekemää" leivonnaista suoraan pakastealtaasta ja kauppiaan tiskistä.
Todellisuudessa laitoin oman tikkuni ristiin ainoastaan muffinssien valmistukseen ja niidenkin koristelun ulkoistin juhlan 10-vuotiaalle vastaavalle tuottajalle.

Paitsi jos suklaan sulatus popcorneja varten lasketaan ristitikuksi.
Josta seuraakin VINKKI suklaan sulatukseen kaikille niille kohtalokottaraisille jotka eivät omista mikroa tai joille vesihaudesulatus ei ole yhä useamman epäonnistumisen jälkeen vaihtoehto:

1. Vuoraa pieni uunivuoka leivinpaperilla
2. Paloittele suklaa leivinpaperille.
3. Riipaise vajaa 100 asteiseen uuniin ja anna sulaa.
TADAA – ei kökköjä. Ei epäonnistumisia.
<3

Syntymäpäivätyttöni oli myös piirtänyt kuvan meidän perheestä. 
Kuvan, joka sai ajattelemaan. Hymyilemään.

Kuvassa on 9 perheenjäsentä + kaksi koiraa.
Neljä aikuista ja viisi lasta.
Kaksi kotia – yksi perhe.

Paljon kannetaan huolta eroperheiden lasten kohtalosta suuren elämänmuutoksen myötä. Vaan kuinka paljon puhutaan rikkauksista, joita muutokset voivat tuoda tullessaan?

Uusperhekuviot eivät ole aina helppoja. Helppoa se ei meilläkään aina ole ollut, mutta nyt jos koskaan voimme olla ylpeitä saavuttamastamme onnesta ja tasapainosta.

Onnea on meidän värikäs perhe.
Saas nähdä riittääkö paperi, kun taiteillaan vielä isovanhemmat mukaan.
<3

P.S. Kestoloton tulokset on taas arvottu –  keuhkokuvat puhtaat. EI SYÖPÄÄ!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Noora ,ja se suurperheesi , ja onnittelut iki ihanalle Venlalle !

    VastaaPoista
  2. Voi mummu, sinä olet osa sitä ja yksi tämän onnen syyllisistä ;) <3 Kutsumme sinut kyllä niille perinteisille mummikummikahveille.

    VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...