Niin on paljon kaikkea, ettei edes otsikkoon osaa tiivistää.

Olen elänyt käsityksessä, ettei värikkäässä elämässäni olisi enää tunnetta, jota en olisi kokenut mutta täällä hän on, japadapaduu IHKAOIKEA STRESSI.
Kollegoideni loman ansiosta olen menneen kahden viikon aikana saanut maistaa kolmen ihmisen työtaakkaa ja alkaa pakka pikkuhiljaa osoittamaan hajoamisen merkkejä.
 
Kiitos liian lyhyiden päivien ja alati loppuvan muistikapasiteetin, olen jälleen hipomassa kärkisijoja "Vuoden äiti" -palkintojenjaossa. Kaksi päivää seitsemästä lienee prosentuaalisesti aika iso luku unohtaa hakea oma poika eskarista.
Esikoulun henkilökunta on kuitenkin osoittautunut poikkeuksellisen maltilliseksi kansaksi ja pojan äänekäs "ai unohdiksä äiti mut taas" -kommentointi julkisesti lienee täysin ansaittua.
 
Kaikki sympatia ja myötätunto jokaiselle uraäidille tai alati paineen alla työskentelevälle lapsettomallekin.
Mä oon NIIN loppu.
 
Liian kireiden hartioiden ja liian lyhyiden yöunien voimalla rikastutan kuitenkin lähiömme aamuja persoonallisella olemuksellani.
Lähes mykäksi vetävän "viehkeän" aamunaaman lisäksi asu on aina yhtä yllätyksellinen.
 
Syysmallisto

Tulipa muuan päivänä piipahdettua kirurginkin vastaanotolla korjausleikkauksien "jälkipuinnissa." Vasen rinta on valahtanut aavistuksen oikeaa alemmas ja kirurgi heitti uuden korjausleikkauskortin avoimena pöytään.
Jätin kortin katsomatta, koska korkeusero kumpujen välillä on naurettavan pieni. Eikä se varmaan kauan vie kun painovoima alkaa taas tehdä tehtävänsä.
Hittojako se terhakka implantti siellä minkään voi, jos muija ympäriltä prakaa.

Sen sijaan kirurgi löysi ruhoni toiselta puolelta kaksi epäilyttävän näköistä luomea, jotka määräsi poistettavaksi heti vuoden alussa. Tiedusteli sukuni (olematonta) ihosyöpätaustaa ja kävimmekin mielenkiintoisen keskustelun riskistäni sairastua mahdollisiin muihin syöpiin.

Koska tunnettua geenivirhettä ei ole kohdaltani löytynyt, mutta siitä huolimatta olen sairastanut poikkeuksellisen nuorena rintasyövän, ei voida arvioida olemassa olevia riskejä tai kehoni vastaanottavaisuutta muiden syöpien osalta.
Siitä nyt kuitenkin lähdetään, ettei tarkoitus ole kerätä koko sarjaa syöpiä.

Kaiken stressin keskellä on kuitenkin tapahtunut myös onnellisia asioita. Kuten esimerkiksi ainutlaatuinen Siskopäivä Namussa 26.11.
Kertakaikkisen ihania esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita hyvän asian puolesta - ja ennen kaikkea vertaissiskojen tapaamista. <3
#etoleyksin
 
Oma henkilökohtainen kohokohtani tuolta illalta kuitenkin oli rakkaan mummuni yllätysosallistuminen tähän itselleni tärkeään hetkeen.
Missä bileet, siellä mummu. Meidän suvun kiiltävin timantti <3
Mummu bileissä.
Jotta jos joskus mietitte, mistä olen pikkusen kilahtaneen elämäniloni perinyt, niin tuosta teräsmummusta se lienee lähtöisin.

Eilen koitti myös se aika vuodesta, kun keräännymme työporukan kesken nauttimaan aivan liian paljon, aivan liian ilmaisia ilojuomia.
Ennen varsinaista juomahupia meillä oli kuitenkin mahtava mahdollisuus päästä purkamaan koko vuoden keräämämme aggret Osuva Range & Training  -ampumaradalle käsiaseita käyttäen.
Siellä sitä tykitettiin menemään vuoden patoutumat 18 miehen ja minun (jonka mielestä ilmapallotkin ovat arvaamattomia ja äänekkäitä) voimin.

Tuloskatsaus
Kuten kuitenkin kuvastakin näkyy, en ollut täysin luonnonlahjaton. Luodit lävistivät taulun yllättävän monta kertaa, kymppiä unohtamatta.
Lämpimästi suosittelen tätä lajikokeilua jokaiselle.

Tulostaulu


P.S. Oli aika vapauttaa kuusi kellarista.

 
Tästä se taas lähtee.
 
 <3


6 kommenttia:

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...