Sitä sun tätä ja enimmäkseen tota.

Riisiproteiinin makutesti suoritettu ja olihan se melkoinen..... noh elämys.
Raakakaakaon yritys muistuttaa "suklaanmakua" ei ole juurikaan onnistunut, mutta väitän sen silti olevan parempaa kuin ehta nakke naturell.
Jauhoisuus on vähän häirtsevää, koska kurkku kuivuu ikävästi, mutta kaikenkaikkiaan tässä tuotteessa voittaa sen puhtaus ja terveellisyys, joten tuote täten hyväksytty hoitamaan palkkarin virkaa.

VESI - tuo kaikkien janoisten sankari - mutta niin hirvittävän vaikea muistaa juoda.
Kuinka kauan sitä onkaan paasattu, miten elintärkeää vesi on ihmiskeholle. Kuinka monta kertaa, olen sivuuttanut aiheen ajatuksella: "hengissä ollaan vähemmälläkin" - vain laiskuuttani.

Ja nyt olen kertakaikkisesti löytänyt hyvin yksinkertaisen ratkaisun veden juomiselle -
NIIN ihana pullo, että sitä haluaa kantaa koko ajan mukana. NIIN ihana pullo, että siitä haluaa hörppiä kaiken aikaa. On se vaan NIIN ihana. <3
Smartshaker
Yksinkertainen neuvo (yksinkertaiselle ihmiselle.) Hanki siis NIIN ihana pullo. <3

Uudenvuodenlupauksethan on ihan sou lääst siisön joten ajattelin (Katan innoittamana) asettaa itselleni muutamia tavoitteita ajalle "ennen kuin täytän 30." (KRIISI - HÄLYTYS - KRIISI)

Yksi onneton leuka suorilta käsin (tiedän - tää on niin epätoivoista)
Hiihtolenkki sukset maassa 
("hiihdin" viimeksi koulussa - sukset yleensä ylöspäin)
30 äijämäistä punnerrusta putkeen 
(toistaiseksi menee varmaan säälittävät 10)

Siinä nyt tavoitteita alkuun - lista jatkuu kunhan keksin lisää. (Koska on täysi mahdottomuus yrittää muistaa kaikkea kerralla)

Kävin tänään pitkästä aikaa fysioterapiassa hoidattamassa leikkauksien jälkeen ilmaantuneita uusia imusuonikiristyksiä käsivarsissa. Herranjee mikä napsutus kuului, kun imusuonet rutisivat auki - laittomasta kivun tunteesta nyt puhumattakaan.
Kahden viikon päästä uudelleen samaiseen nautintoon.

Ja sitten iloisia PERHEENLISÄYSUUTISIA!
Ja EI - en ole nyt levittämässä tähän maailmaan lisää näitä pikkusen kilahtaneita geenejä - vaan meidän karvakorvien määrä kasvoi yhdellä korvaparilla, kun valloittava vanhus "Bobi"  -saapui kokelaaksi perheeseemme.
Toivotaan että Bobi sopeutuu ja täten tuli jäädäkseen <3

Ja siis katsokaa mun reuhkaa! Kalju on niin historiaa!
Alan olla jo ihan ylpee mun ponskusta. Hitaasti ja epävarmasti - mutta kuitenkin!!!
vielä täältä noustaan pitkätukaksi!
Ja nää on niitä päiviä, kun mä iloitsen työpaikastani - ja erityisesti mahdollisuudesta tehdä etänä töitä <3

koti office <3
Ja hirveen kivaltahan toi takka täällä kotitoimistossa näyttää, mutta jotta sain sen näyttämään tolta, se vaati rutkasti paperia.
MITEN tulipalot syttyy jostain hellasta, tai kahvinkeittimestä, tai kynttilästä - vaan koitappa saada yksi onneton takkapuu syttymään tarkoituksella niin EI SE VAAN SYTY!
Verhotko sinne pitäis heittää?!

Kiitos ja anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...