(Hyvällä säkällä) kauas pois - sinne mis on lämmin.

Aloitinpas eilisen päivän kunniallisesti salitreenillä ja voi ettien että miten hyvä fiilis sen jälkeen puskee. Joka kerta se mieletön fiilis tulee aina yhtä iloisena yllätyksenä. <3

Sitä vaan ei meinaa muistaa siinä kohtaa kun pitäisi nostaa se takapuoli sohvalta, eikä varsinkaan siinä kohtaa kun sitä takapuolta yrittää nostaa kyykystä painot niskan takana. Mutta muistaakseni lopussa kiitos seisoo.

Treenin jälkeen oli lähdettävä jo huiskimaan seuraavaan pisteeseen ja olin ikuisuusongelman äärellä - mitä syödä kiireessä?
Tässä kohtaa usein on tapahtunut Mc Virhe eikä voi kuin ihmetellä, että MIKSI hitossa kukaan ei ylläpidä yhtä kätevää, mutta TERVEELLISTÄ vaihtoehtoa tuolla tienvarsilla?
Hätä kuitenkin keinot keksii ja kurvasin kauppaan hakemaan tarvittavat välineet: Raejuusto, avokado, kertakäyttöveitsiä ja lusikoita.
raejuustoavokadoherkku
Ei kovin helppoa mutta mahdollista.

Eväät siis naamaan ja koira kasvattajan luokse parturiin. Vai mitä mieltä olette - joko oli ehkä aikakin?

Asiasta hurjempiin....
Jälleen kerran olen tekemässä oman elämäni historiaa ja lähdössä keväällä rajan tuolle puolen - Thaimaahan (vai Thaimaaseen?). Espanjaa kauempana en ole koskaan käynyt ja siihen on myös hyvä syy nimeltään lentopelko (ja raha.)
En vaan millään pysty käsittämään niitä faktoja, joiden avulla lentokone pysyy ilmassa niinkin pitkiä aikoja. Olen vahvasti sitä mieltä, että jos lentokoneella pääsee paikasta A paikkaan B ehjänä - on se ihan mieletön säkä! 
Ja Finnairilla lennettäessä tämä säkä on muita parempi.

Saadessani kuulla lentoyhtiön olevan joku muu kuin Finnair, ensimmäinen googlehakuni käsittikin sanat: "Thomas Cook onnettomuudet."
Mitään hälyttävää ei ensisilmäyksellä löytynyt, joten myös Thomas Cookilla on käynyt ilmeisen hyvä säkä lentojensa suhteen tähän asti.
Sanokaa nyt joku, että tuohon lentoyhtiöön voi luottaa?!

Rupesin katselemaan onnellisena rinkkoja/reppuja tuleevaa reissua varten ja löysinkin yhden silmää hivelevän jonka jo lähes tilasin. Käytännön karu puoli osui kuitenkin oivalla hetkellä silmiini:
"Lasten retkireppu. Soveltuu lapsille 2–6 vuotta."
Ei siis ilmeisesti sovellu aikuiselle 29 vuotta. Harmi.
(Tämän matkan suunnittelua en jättäisi minun vastuulleni...)

Viikonloppu on ollut mainio. Lapset olivat perjantaina siskoni hellässä huomassa ja eilen sain vaihdossa kolme lainalasta mukaan hakiessani omani kotiin.
Tämä lauma onkin pitänyt huolen siitä, ettei turhan tylsää ole ainakaan ollut.
On ollut myös melko viihdyttävää kuunnella kahden viisi vuotiaan pojan keskustelua siitä, kuinka sukat tulisi oikeaoppisesti viikata.
naperot <3
Aika hyvillä fiiliksillä siis alkavaan viikkoon.
Ja maanantaivalittajille tiedoksi - huomennahan on vähän niinkuin uusi perjantai kun loppiainen on jo kulman takana. ONNEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...