Joulu tulee - mikä yllätys.

Eilen käyty PT -tapaamisessa ja kuinka ollakaan Inbody mittaus ei antanut mitenkään imartelevia tuloksia. Juu, ei sitä rasvaa liikaa ole, mutta eipä liiemmin lihastakaan.
Nyt painoa vaan nousuun ja lihasta kehiin!
Jatkan jo vuosi sitten laadittua nelijakoista ohjelmaa sen monipuolisuuden vuoksi, joten katsotaan miten muijan käy.
 
Pukuhuoneessa kotiin lähtiessäni pääsin osoittamaan taas loputtoman älykkyyteni kanssatreenaajille riisuessani salikengät jalasta ja pukiessani ne siltä istumalta myös takaisin. Siinä sitten salikengät jälleen jalassa ihmettelin että mikä meni vikaan.
 
Toissapäiväinen spinning -kokemus oli huomattavasti aikaisempia positiivisempi. Ehkä jopa siitä syystä, että pysyin hengissä koko "tunnin" ajan sekä onnistuin saamaan pyörän päälle jonkin sortin hikilammikonkin. Naapurin pyörään sellaista ei ilmestynyt 45 minuutin tunnin aikana.
Hyvän musiikin ja hyvän draivin myötä aion mennä kokemaan tämän uudelleen. <3
 
Nyt on vähän sellainen olo, että jos joulua saisi työnnettyä aavistuksen kauemmas niin sen tekisin. Yhden ainoan paketin olen ostanut ja jotenkin alkaa tuntumaan että aika (ja raha) loppuu kesken - kuten joka vuosi.
Hatunnosto teille, jotka jo kesällä osaatte valmistautua tähän joka vuosi saapuvaan tapahtumaan. Itselleni se tulee joka vuosi yhtä yllätyksenä - kuten oikeastaan kaikki kalenteriinkin kirjattu (tai sinne kirjaamatta jäänyt)
 
Jokainen tämän muijan tunteva tietää, että pelkästään normaali sovittu tapaaminen vaatii vähintään kolmea muistutusta samaisen viikon aikana ja jotta voidaan varmistuksenvarmistua kyseisen muijan läsnäolosta sovittuna ajankohtana, olisi muistutussoitto n. tuntia ennen tapaamista lähes välttämättömyys.
Jos vuoden hajamielisin, levottomin ja ailahtelevin -palkinnot olisi jaossa - pokkaisin ne takuuvarmasti vuosi toisensa jälkeen.
 
Mutta mitä tuli meidän piparkakkutalo -valmisteluihin niin uskokaa tai älkää mitään katastrofaalista ei päässyt tapahtumaan. Mikään ei palanut ja talokin saatiin pystyyn. Mitä nyt pihat on kesken, mutta sehän on omakotitalossa ihan normaalia - me panostettiin lasten kanssa seiniin ja katsellaan niitä pihoja sitten myöhemmin.
tönö
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...