Olipa kerran kiireinen arki ja tekoselitykset.

Päivisin olisi niin paljon fiilistä kirjoittaa ja kiireen takia suunnittelenkin monesti illalle hiljaisen blogihetken.
Kun ilta kuitenkin koittaa, on turha haihatella rauhan ja hiljaisuuden perään.

Alkaa perinteinen perhesirkus joka koostuu pikkusen kilahtaneesta äidistä, kahdesta vallattomasta naperosta, yhdestä adhd koirasta sekä maalaiskissasta, joka haluaa masentua näyttävästi kerrostalossa.

Jotta pyhän maalaiskissan masentuminen olisi tarpeeksi näyttävää, ei sen suinkaan pidä tapahtua sohvan alla yksinäisyydessä. 
Sen täytyy sisältää (äänen kera) näyttävää vaeltelua, ylitsevuotavaa - jopa liioiteltua puskemista ja mikä tärkeintä - kaihoa katselua kerrostalon ikkunasta ulos. Tähän jos saisi vielä lisättyä pienen niiskutuksen, hivelisi tehtävä täydellistä suoritusta.

Kissa onnistui kuitenkin tehtävässään ilman niiskutustakin ja löysimme Pöllölle (ja hänen pyhille karvoilleen) täydellisen kodin maalta. Valtava kiitos kodin tarjonneille ja missiossa auttaneille <3
Ruuhkaa sohvalla
Muutoin elämä heittää taas (vähemmän yllättävästi) kärrynpyörää. Edessä on nimittäin muutto vanhaan kotiin.
Pakko myöntää, että kammottavan vuokrakerrostalokokemuksen jälkeen ajatus omakotitalosta on äärimmäisen houkutteleva, vaikkakin "uudessa" kodissa odottaakin työmaa kaikilla herkuilla.
Eipähän kuitenkaan tarvitse joka kerta kotiin tullessa arvailla onko naapuri kaalilaatikon teon sijaan päättänytkin pistää sisällä taas tupakaksi - kaikki nämä tuoksuelämykset kun kulkivat kätevästi röörejä pitkin juuri rikastuttamaan meidän kodin tunnelmaa.

Eikä se vihreä muovimattokaan liiemmin kodin tuntua ole luonut.
Joku väitti että kaikkeen tottuu - sallikaa mun olla eri mieltä.

Työrintamalla kulkee entiseen malliin ja sain lauantaina vähän toisenlaisen promokeikan Kauppakeskus Myyrmannissa. Valtavan hauskaa!!


Mitä elämäntapoihin tulee, niin viikot on nyt pyhitetty terveelliselle ruoalle ja viikonloppuna saa (kohtuullisesti) lipsua. 
Kun iltapala kahdelle alkoi muistuttaa kuvassa näkyvää settiä, oli jälleen aika tehdä asialle jotain.

Nyt kehissä on sitten pienehköt betsit koskien tulevia siivousvuoroja ja lumitöitä. Ei lipsumisia siis arkiviikoilla!

Liikuntapuolelle tuli hieman takapakkia, koska jouduin petipotilaaksi kuumeen vuoksi. Nyt aletaan hipomaan taas kuitenkin niitä hetkiä, kun selityksiä ei vain kertakaikkisesti enää ole.
Vai kuka muistaa, pitikö kuumettomia päiviä olla toista viikkoa..... vai miten se oli ;)

Itselleni hyvin paljon tutumpaa olisi tämä sunnuntaimoodi.

sunnuntaisetti
Mikä sitten viimeistään saa kuitenkin lähtemään lenkille? No tämä kuvassa näkyvä taktiikka - joka toiminee erinomaisesti myös seuraavissa tilanteissa:

"Eihän sulla tänään ollut työpäivä eihän?"
"Mutku mä en oo koskaan saanut ruokaa!"
"En se minä ollut!"
anelutaktiikka
Toinen motivaattori on ystävä, joka pommittaa "Lenkille? - Salille?" - viesteillä.
Kuvassa näkyvä Kata (joka on muuten ärsyttävän tehokas) kirjoittaa myös huikeesta elämäntapamuutoksestaan "Mun elämä (klikkaa tästä)"-blogissa jota kantsuu käydä lukemassa.

Oikealla aktiivisuus, vasemmalla tekoselitykset
HIRRRVEEN onnellista (ja tehokasta) alkanutta viikkoa kaikille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...