Tunnit vähenee, leikkaus lähenee.

Huhhuh mikä päivä - eipä ole järin ehtinyt jännitellä.

Aamu alkoi merkkiainepistoksella Meilahden sairaalassa tämän samaisen sekopäisen tukikaljuystävän kanssa - aivan kuin lähes kaksi vuotta sitten.

Ja meillä oli niin mukavaa..
Ei sitä voi kuulkaa sanoin kuvailla, miten näinkin jännittävästä päivästä voi ystävän tuella saada melko hauskan reissun aikaiseksi. Naurua riitti ja itkuilta vältyttiin.

Merkkiainepistoksen jälkeen odotettiin kaksi tuntia merkkiaineen kulkeutumista vartijaimusolmukkeisiin (jotka poistetaan ja tutkitaan leikkauksen yhteydessä syövän poissulkemiseksi) ja lopulta gammakuvattiin "löydöt".

Ihminen välissä.
Tämän jälkeen suuntasimme Töölön sairaalaan, jossa kävin sekä verikokeissa, että valokuvauksessa tulevaa leikkausta varten. Paljas ylävartaloni kuvattiin siis leikkausta varten ja uudet kuvat otetaan kuulemma leikkauksen jälkeen. Ei aavistustakaan miksi, mutta varmaan jotakin varten. Otaksun.

Pääsin tapaamaan anestesialääkäriä ja kahta leikkauksessa ilmeisesti avustavaa kirurgia. Kyseiset kirurgit nyppivät ihoani sieltä täältä, nostelivat ja laskivat jäljellä olevaa räpylääni ja piirsivät lopulta melkoiset aarrekartat huomista seikkailua varten.

Melekonen seikkailu.
Aamuni alkaa klo 6.45 Töölön sairaalassa leikkaavan kirurgini tapaamisella ja aamupalaksi tarjoillaankin sitten Diapamia - ei huono
Leikkaus kestänee kuulemma n. 8 h ajan (jos kaikki menee hyvin) ja leikkauksen jälkeen siirryn teholle seurantaan vuorokaudeksi. Tämän jälkeen alkaakin sitten toipuminen osastolla (jos en nyt sitten potkaise tyhjää)

Lyhyestä virsi kaunis - nimittäin nyt keittiön kaaos odottaa siivoojaa, pyykit nostajaa ja sängyssä tätä muijaa odottaa varsinainen - ja täysin välttämätön iltapala.

nam
Unilääke <3

Nyt sopii vain toivoa, että herään suunnitellusti kellon kilahdukseen klo 4.45. Ja sopii toivoa, että herään myös huomisesta nukutuksesta sovitusti.

Kiitos kiitos ja SUURI kiitos kaikista niistä kannustuksista mitä olette tähän suuntaan välittäneet. Arvostan
<3
Huomenna se on menoa ja palaan raportoimaan heti kun siihen kykenen.

3 kommenttia:

 1. Olen koko päivän kulkenut peukut pystyssä. Vielä on operaatio kai kesken, olet ajatuksissani ollut useasti tänään.

  Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikueikueiku..... Sotkinko päivät jo?
   Terv. Se sama ��

   Poista
 2. Tsemppiä!Tsemppiä! Huomenna taas hitusen helpompi ja parempi päivä.

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...