Pikkusen kilahtanut

Vähiin käy ennen kuin loppuu - 6 yötä leikkaukseen.
Vaan mitkä ovatkaan päälimmäiset fiilikset?

Sana "sekoamispiste" kuvaa ehkä parhaiten ajatuksiani tällä hetkellä ja kuinka ollakkaan läheiseni saavat siitä osansa.
(Erityismaininta eräälle _erittäin_ sinnikkälle pjöntölle <3 )
Äitini antoikin jo osuvan nimiehdotuksen seuraavaa blogiani varten:
"Pikkusen kilahtanut" - ja allekirjoitan täysin.

En olisi ikinä koskaan voinut edes kuvitella tällaista stressin määrää, mikä elämässäni vallitsee tällä hetkellä. Ruoka ei maistu ja mielialani vaihtelee ahdistuksesta järjettömään onnentunteeseen - ja kaikki tämä vain yhden vuorokauden aikana. Herää vain kysymys, aiheuttiko edes syöpä tällaista sirkusta pääni sisällä?
Pitänee lukaista Kutsumaton vieras läpi ja tutkia, kuinka hyvin se aika ne muistot kullittaa.

Jotta saan edes jonkinlaisen ajatustenpuhdistuksen pääni sisällä, on otettava järeät keinot käyttöön.

Ensimmäisenä JUOKSU!

Tuo niin PERKELEEN ÄRSYTTÄVÄ, mutta niin TERAPEUTTINEN laji. Siinä tuskanhien lomassa kaikkoaa kyllä murhe kuin murhe.
Jos minä pystyn juoksemaan - kuka tahansa pystyy juoksemaan. Sanoinko jo että vihaan tätä lajia?
5 km takana - ei naurata.
Ja sitten on se toisenlainen - itselleni huomattavasti tutumpi tapa lievittää tuskaa:

SUKLAA (halleluja)
Just mulle!
Ja kolmannen terapiatavan pystyykin osoittamaan loistavasti seuraavalla kuvalla:

NAPEROT <3
Terkkuja repparista <3

Tässä kohtaa yksi tärkeimmistä - perhe, läheiset ja ystävät. En voi laittaa kuvaa, koska haluaisin laittaa kuvan kaikista rakkaista. Mut kyl te murut tiiätte <3
(Tukikaljukin vaihtanut jo työvuoronsakin sitä varten, että lähtee kanssani tiistaina koko päiväksi leikkausta edeltäviin toimenpiteisiin <3)


Ja viimeisimpänä - vaan ei vähäisimpänä tämä karvainen rontti, joka jaksaa vilpittömästi ilahtua jatkuvasti olemassaolostani ja ilahduttaa olemassaolollaan.

<3
Sen lisäksi, että pelkään tulevaa leikkausta tavattoman paljon, on myös äärimmäisen pelottavaa joutua luopumaan osasta terapiamuodoista pidemmäksi aikaa.
(Okei - suklaa ja rakkaat saa jäädä - oikeastaan vaadin sitä.)

Lapset ovat isänsä kanssa pahimman toipumisajan yli ja tässä kohtaa voin vain olla todella kiitollinen, että lapsillani on hyvä ja huolehtiva isä - sekään ei ole itsestäänselvyys.

Tämän lisäksi olen myös niinkin onnellisessa asemassa, että karvakorvallani sattuu olemaan ainutlaatuinen kasvattaja, joka ottaa tuon otuksen hoitoon tarvittavaksi ajaksi. Näin voin myös huokaista helpotuksesta, että myös otuksellani on hyvä olla <3 
Kiitos Susann <3

Herää vain kysymys, miten pärjään ilman näitä henkilökohtaisia terapeuttejani? Mitä ihmettä puuhailen sairaalassa muutakun pyörittelen sekavia ajatuksiani? Miten paljon ajatuksia ehdin pyörittää makoillessani dreeniletkujen ympäröimänä?

Ystävät - olettehan valppaina valtaamaan huoneeni terapiaistunnoilla (ja suklaalla?)

Mut hei - mulla saattaa olla kohta KAKSI TISSIÄ (ja toivottavasti vähän selvempi nuppi)
Iloitkaamme siitä! <3

1 kommentti:

 1. Tsemppiä!!
  Sairaalassa sä teet sitä, mitä sä et kerkee tekee kotona:nukut liikaa,
  Hankit ison pinon kaikkia naistenlehtiä ja sitä suklaata! Kerranki voit hyvällä omalla tunnolla lukea kaikenlaista roskaa ja vaan maata. Suosittelen ottaa myös kirjan ja tabletin tai älypuhelimen mukaan. Mä oon ainaki saanu käyttää nettiä aina leikkauksen jälkeen omassa huoneessa, kun oon tajunnu ottaa vaan tabletin mukaan. Oon myös yleensä kattonu siltä ohjelmia ja ladannu jotain pelejä mukaan. Kauanko joudut olee sairaalassa? Oon tulossa kuun loppussa pk-seudulle. Ootko viel sairaalassa sillon? Saako tulla kattomaan? Voin tuoda lisää suklaata ja luettavaa. :)
  Ps. Tossa että stressaat paljon on yks hyvä puoli; jälkeenpäin sua varmaan tulee hämmästyttämään miten hyvin se sit lopulta meni. Ja muista kertoa sielä sairaalassa mimmonen olo sulla on. Ne on sielä töissä potilaita varten. Joten jos jännittää kauheesti ni yleensä auttaa et käy hoitajan kaa leikkauksen yms. Vaihe vaiheelta läpi. Sit kun tietää oikeet riskit, niin sellanen epämääränen pelon tunne yleensä helpottaa. Pidän peukkuja. Ja hyvä että sulla on hyvää seuraa kun meet sinne. Se auttaa varmasti kans.:)
  -marjo

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...