Osastopäivä 4 - toivottavasti viimeinen (päivä osastolla)

Sattuipa eilen niin, että osasto jossa olin toipumassa oli ruuhkautumassa, joten sain siirron toiselle osastolle. Eikä laisin huono siirto tämä - pääsin nimittäin oikein HEMULIN huoneeseen ;) Tämän lisäksi huoneessani on vain yksi erittäin miellyttävä huonekaveri, joten asiat siis siltä osin erittäin kunnossa.
Hemulihuone
Yö meni aivan julmetun huonosti. Valmistauduin liian pirteänä tulevaan yöhön kuunnellen spotifyn unimusiikkia, jonka uskoin rentouttavan, mutta surullinen pianomusiikki toikin tunteet pintaan. Siinä sitten itkua tihrustelin samalla kun yritin saada unta.
Hylkäsin kuulokkeet sen siliän tien ja vaihdoin ne korvatulppiin - surullinen pianomusiikki vaihtui omiin surullisiin ajatuksiin.
Ja kun vihdoin ja viimein sain unen päästä kiinni, unet käsittelivät tietysti taas negatiivisia tunteita rakkauselämässä ja herääminen sellaisiin uniin on varsin ahdistavaa - etenkin yksin sairaalassa. Olisikin ollut vieressä joku jonka käteen vain tarttua.

Aamulla päätin jättää pahan yön taakseni ja keskittyä tulevaan päivään positiivisemmin.
Ja hitokseen positiivisesti se alkoikin, koska PÄÄSIN SUIHKUUN!
Heti kun silmät muijalla aukes, niin jo köpöttelin muovikassini kanssa hoitajien ovelle vaatimaan suihkuvuoroa.

Valtavan kaunis dreenipussukka
Suihku oli taivas.... Olisin voinut olla siellä vaikka kuinka ja kauan. <3

Vilautin eilen hoitohenkilökunnalle mahdollisuutta lähteä jo tänään kotiin. Viime yö vahvistaa toivettani ja päivystävä lääkäri lupasikin piipahtaa asian tiimoilta tänään luonani.
Dreenit keräsivät viime vuorokauden aikana kuitenkin sen verran reilusti verta, että jos hemoglobiini on laskenut rajusti, on syytä jäädä vielä osastolle. Olo on kuitenkin ihan järjettömän pirteä ja hyvä joten on vaikea kuvitella, että hemppa olisi pudonnut mahdottomia.

Tissit ovat edelleen I-H-A-N-A-T. Ja niitä on kurkittava yhä uudelleen ja uudelleen. Eihän ne virheettömät ole - pikkusen pilkotut - mutta omissa silmissäni ne on täyttä priimaa. <3

Jään odottamaan mitä päivä tuo tullessaan - ihanaa sunnuntaita kaikille.
Ja hei te maanantaimasentujat - ollaanko ihan tosi onnellisia, et me nähdään se huominen maanantai? <3

4 kommenttia:

 1. Ai että miten olen onnellinen sinun puolesta! Nyt voit piiiitkästä aikaa nauttia elämästä täysin rinnoin ;)
  Voi hyvin - tsempit, peukut ja halit Sinulle ❤

  Kata

  VastaaPoista
 2. Vihdoin kerkesin käydä kurkkimassa kuulumisia.
  Olipa ihana lukea että leikkaus sujui hyvin ja tissitkin on mieluisat :)
  Pikaista toipumista toivottelen!

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...