Korjausleikkauspäätös

No mutta katsoppas vaan - kuukausi hujahti melkosella vauhdilla. Nyt on ollut elämä kyllä semmosta vilskettä, ettei todella ole ehtinyt tätäkään päivittelemään.

Näyttäisi siltä, että tämänhetkinen elämäntilanne ei anna aikaa nyhvätä blogimaailmassa rustaamassa diipadaapakuulumisia, mutta päivitellään nyt edes tärkeimmät ja ainakin syövän kannalta oleellisimmat!

Otsikossa tänään siis rinnankorjausleikkaus.
Nyt se on sitten päätetty - lähden korjaukseen syyskuussa.

Kävin pari viikkoa sitten juttelemassa toisen kirurgin kanssa tulevasta leikkauksesta ja hän puoltaa päätöstäni/toivettani poistaa myös terve rinta. Olen huojentunut. Täten uusiutumisriski pienenee reilusti.

Suunnitelma on nyt siis selvä. Mulle tehdään uudet rinnat selkäkielekkeistä ja lisäksi laitetaan pienet implantit. Realistinen tavoite on kuulemma B -kuppi.
Väliäkö sillä kuppikoolla, mutta en väitä etteikö olisi ihan kiva, että rinnat olisivat jälleen sillä korkeudella, mihin ne on alunperin suunniteltu. Ja se korkeus ei ole napa - sen verran voin paljastaa.

Leikkaus tulee olemaan vaativa - selästä jotenkin ihmeentavalla "käännetään" omaa lihaa tuohon etupuolelle - verisuonia katkomatta (= tämä pienentää verenkiertohäiriöiden riskiä) ja samalla otetaan myös ihoa (joka kuulemma omassa selässäni on varsin pehmeää ja sitä on _tarpeeksi_ :D ) jota siirretään etupuolelle.
Nännit rakennetaan myöhemmin, joten melkoisen friikkinä mennään vielä tovi sitten uusien rintojenkin kanssa.

Koska kyseessä on vaativa leikkaus, tulen olemaan sairaalassa kuulemma kokonaisen viikon. HUHHUH - voin kertoa että tällä adhd luonteella ajasta tulee TODELLA pitkä ja tuskainen. Toisaalta - kuntokaan ei varmaan ole siinä kohtaa kovin adhd, joten lepo lienee ihan paikallaankin. Kerrankin tämän muijan täytyy pysyä vaakatasossa - (hiljaiseksi se ei varmaan saa?)
Sairaslomaa voi pärähtää kuulemma jopa seitsemän viikon verran. KÄÄK.

Onhan se kiva ajatella, että irtotissit ja proteesiliivit jäisivät historiaan, mutta karu totuus on kuitenkin se, ettei tällaiset leikkaukset aina nekään onnistu halutulla tavalla. Lopputulos voi olla, ettei mulla ole rintoja (sitä yhtäkään) enää laisinkaan -> mitä nyt selässä vain hillittömät arvet.
Tämä on kuitenkin ajatus, joka pitää sisäistää ja jättää ne liialliset toiveet vielä odottamaan aikaansa.
Jännityksellä jään odottamaan.

Mitä elämääni muuten tulee, niin voisin tiivistää fiilikseni napakasti seuraavaan kuvaan <3


Valtavan ihanaa kesää kaikille! <3 Tulen kirjoittelemaan taas jahka ehdin.....

7 kommenttia:

 1. Suosittelen korjaus leikkausta. Mulle on tehty ja on se vaan mukava kun ei tartte asua sen irtotissin kanssa

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Leikkaus menee varmasti hyvin ja luulen, että olet senverran voipunut alussa, että et edes halua kotiin...:)
  Oikein ihanaa kesää sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kesää ja syksyä! Äkkiä se viikko menee ja edessä on kaikki unelmat ja suunnitelmat!
  Heidi

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä korjausleikkauksen odotteluun! Kaikki sujuu varmasti hienosti ja toivut nopsaa kun olet hyväkuntoinen nuori nainen. Uskon, että olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Itse menen syksyllä myös terveen rinnan kohotukseen ja nänninrakennukseen.

  VastaaPoista
 5. Luin juttusi tänään kampaajalla. Olen nyt jo 39-vuotias, mutta 27-vuotiaana sairastuin rintasyöpään. Nykyään mulla on kaksi last 4 v. Ja 1,5 v. Oon harkinnut rintaleikkaukseen menoa, mutta vierastan implantti ajatusta ja vatsastani ei saa rintaa tehtyä. No, pitää miettiä vielä. Minäkin erosin hoitojen jälkeen senaikaisesta miehestäni, mutten myöskään syövän takia.

  VastaaPoista
 6. Ois kiva tietää mitä sulle kuuluu!aina välillä oot mielessä kun sairastit samaan aikaan.Vai ootkoi lopettanut koko blogin?

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...