Vanha koira ja uudet temput.

Pärskis!
Olen todella luullut olevani kipeä jo useamman viikon, kunnes eilen ymmärsin, että kyseessä onkin perus kevätallergia. Toihan se aurinko näitä huonojakin puolia tullessaan kun Leppä-pirulainenkin aloitti kukinnan jo täydellä tohinalla. Ei siis mikään ihme tällaiselle astmaatikolle ja allergikolle että nenä on tukossa.
Tilanne korjattu jokavuotisilla allergialääkkeillä ja nyt uskaltautuu taas siirtyä takaisin crossfitinkin pariin!

Nyt on kyllä tämän muijan impulsiivinen persoonallisuus päästetty totaalisen irti! Muutamassa päivässä voi tapahtua kaikenlaista jännittävää! :)

Yksi suurista haaveistani on ollut sujuva englanninkielen taito - jota minulle ei siis tosiaankaan ole suotu. Tokihan sitä on tullut opeteltua englantia peruskoulussa, mutta siitäkin huolimatta liian paljon on päässyt unohtumaan ja sen myötä pelko puhua/kirjoittaa on aika isosti läsnä.
Nyt on tullut kuitenkin aika voittaa pelot ja tehdä jotain konkreettista asian eteen.... (Muutakin kuin valittamista....)
<3
Voi kyllä vain - lähden syksyllä kielimatkalle Englantiin! <3

Suunnitelmani on seuraavanlainen:
Kesäksi hakeudun jonkin sortin kesäkurssille saadakseni hieman tuntumaa kieleen ja syksyllä lähden sitten harjoittelemaan opittua TATTADADAAAA Englantiin.
Reissussa oppilaat majoitetaan paikallisiin perheisiin, joten kommunikointi englannin kielellä lienee välttämätöntä. IIK!
Olen ilmoittautunut alustavasti viikon reissuun, mutta kieltämättä kahden viikon vaihtoehto houkuttelee. Siispä jos äidilliset velvollisuuteni (sekä lompakkoni) antavat myöten, saatan viipyä kahden viikon verran.

Tässä sitä nyt ollaan - jännityksissä ja malttamattomana - mutta niin onnellisena siitä, että nyt vihdoinkin haaveeni toteutuu! Sopinee vain toivoa, että vanhakin koira voi oppia vielä uusia temppuja....

Näihin kuviin - näihin tunnelmiin... Hurjan ihanaa torstai-iltaa kaikille! <3

2 kommenttia:

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...