Nauruntäyteinen viikonloppu!

Huippuihana viikkonloppu takana!

Perjantaina sain extemporee idean lähteä tekemään "jotain jonkun kanssa" - tarkoittanee sitä, etten halunnut könöttää yksin kotona vaan päästä ihmisten ilmoille. Tilanne ratkesi kovinkin äkkiä kun yksi ystävistäni ilmoittautui vapaaehtoiseksi "leikittäjäksi" ja kutsui saunan kautta kuppilaan.

Enpä osannut odottaa, että saunassa mua odottaa aivan järjetön treenimotivaatio -> meneppä saunaan leidin kanssa, jolla on (kolmesta lapsesta huolimatta) sitkeä treenitausta = täydellisen lihaksikas ja vimosen päälle timmi kroppa. Istu siinä nyt sitten niiden pikipinkeiden pakaroiden ja tikitimmien lihasten vieressä omien tekoselityksiesi kanssa ;)
Meinasin ampaista salille siltä istumalta!!!

No ihan toimettomana en sentään ole ollut, sillä lenkkejä on tehty ja crossfitissäkin käyty. Nyt vaan jokin selkeä treenisuunnitelma niin avot! Ja kovaa duuniahan se vaatisi päästä siihen tavoitekuosiin. Ei paljon ajatusleikit auta!

Koitti lauantai ja Rintasyöpäyhdistyksen järjestämä "liikuntaviikonloppu" = aivan järjettömän huikea päivä (+yö) syöpämuijien kanssa <3 Sain taas mahdollisuuden ja kunnian tutustua uusiin, niin huikeisiin tyyppeihin <3
Ilta huipentui kylpylän "tansseihin" jossa pöytämme oli merkitty aavistuksen "karskilla" kyltillä - joten tuunasimme sitä hieman myyvemmäksi.

Rintayhdistys
Sitten pakko taas hehkuttaa "nettilöytöäni" !!
Olen ollut vailla salikenkiä jo pidemmän tovin. Nöyrästi olen treenaillut teinivuosina ostamillani adidaksen tennareilla näihin päiviin asti, mutta nyt tein taas löytöjen löydön!

Lonsdale <3
Siinä ne on <3 Lonsdale boxing -kengät!! Suomessa näytti maksavan lähemmäs 70 (!!) euroa kun taas englannista tilattuna (www.sportsdirect.com) hintaa kertyi "huimat" 20 e!! 
Kyseisessä putiikissa on muutenkin ihan kelpohintaisia vaatteita, eikä postimaksutkaan päätä huimaa!
Suosittelen <3

Tänään on vietetty poikani 5 -vuotissyntymäpäivää ja kyllähän se taas pisti miettimään kaikenlaista. Sitä kummasti aina herkistelee lasten syntymäpäivinä näiden kliseisten "mihin tämä aika on mennyt" -kysymysten äärellä.
Enpä olisi vielä 5 vuotta sitten uskonut, miten paljon extrahypersuperlisäenergiaa elämääni oli tulossa.
On tuo iki-iloinen iki-liikkuja vain super rakas <3

Ja nyt tämän ihanan palleron kainaloon ->

<3
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

3 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko kysyä tuosta SportDirectistä. Oliko miten helppo tilata, miten nopeesti tuli paketti tms, eli siis ihan perus tilaajakokemuskysymyksiä? :D Ja oliko koko sopiva? Oon tässä itse vähän tuskaillut, kun pitäisi hankkia kunnon kävely/juoksukengät, mutta ei olisi millään varaa hankkia mitään satasen kenkiä. Tuolla tosiaan näytti olevan melkoisen halpaa!

  -C

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihan rakastunut tuohon Kinaan!! Oi ja voi <3

  Kata

  VastaaPoista
 3. Heippa! Saanko kysyä mitä kokoa tilasit ja minkä kokoiseen jalkaan? :D

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...