Elämänilo ei ole rinnoista kiinni.

Mennyt viikko onkin ollut taas varsinaista syöpää kerrassaan. Tapasin syöpälääkärini nyt viimeistä kertaa ja kävimme läpi mennyttä ja tulevaa.
Kerroin jäljellä olevan rintani kipuilusta ja "lonkkavihlonnasta" joka on vaivannut parin viikon ajan kävellessä. Sain lähetteen rinnan ultraan sekä kokovartalo TT- kuvaan jotka koittavat ensi viikolla. Puhdasta toivoen.

Tämän lisäksi lääkäri jakoi tärkeitä elämänohjeita, jotta paluu "normaaliin" elämään olisi mahdollinen. 
Tarkoitus ei ole jatkossa kuulostella itseäni ja etsiä syöpää kaikenaikaa. Tarkoitus on alkaa nauttimaan terveestä elämästä puhtain paperein. <3
Siihen pyritään... Vaikka nyt jo voin sanoa että helpommin sanottu tai tehty. 

Toki nautin elämästä ja todellakin elän hetkessä (sen verran nopealiikkeistä oma elämäni on ollut) mutta ei se silti poista sitä pelkoa tulevasta.
Jos jotain olen viime vuodesta oppinut, niin sen, että aika täällä on rajallinen. Nyt eletään - täysillä <3

Tällä viikolla koitti myös plastiikkakirurgin tapaaminen Töölön sairaalassa koskien terveen rintani poistoa - tai niin ainakin luulin. Vastaanotolla selvisi, ettei mua varten ollutkaan annettu lähetettä terveen rinnan poistoon, vaan jo leikatun korjaukseen?
En ole vielä edes päättänyt, haluanko korjauksen?? Olin vasta päättänyt, että terve rinta poistetaan ja nyt tuon jäljellä olevan räpylän tulevaisuus onkin taas avoin. Minun tulee vakuuttaa joku toinen lääkäri operaation välttämättömyydestä!
Siitäkin huolimatta, etten ollut tehnyt päätöksiä vielä mahdollisista korjaustoimista, lähdin vastaanotolta selkeän korjaussuunnitelman kanssa - terve räpylä pois ja selästä kera pienien implanttien rakennetaan uudet hinkit mahdollisesti alkusyksystä. Sillälailla suit sait sukkelaan - tai mitäpä jos vielä vähän mietitään....

Rinnoista puheenollen - meneillään on aivan valtavan tärkeä kampanja, jossa onnekseni saan olla mukana. Tässä päästään taas asian ytimeen - elämänilo ei ole rinnoista kiinni.  Tarvitsenko rintoja ollakseni onnellinen? En tarvitse.


Lisätietoja myös Siskot - matka, jolle kukaan ei halunnut -FB sivuilla. Muista tykätä <3

Haastatteluni löydät täältä:

Vähän syöpäpainotteista pukkaa, mutta nyt ollaan tärkeiden asioiden äärellä - en ole ainoa jota tämä asia koskettaa.

KLIKATKAA, TYKÄTKÄÄ, LUKEKAA JA TUKEKAA <3

6 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja sille, että kuvat ovat puhtaat ja saat elää syövätöntä elämää koko loppuelämäsi. <3 :)

    VastaaPoista
  2. jaoin omalla fb sivullani tuon kampanjan mainoksen, ja ajattelin tässä illlankähmässä katsoa muutamat turhan liivit kiertoon. Tää on tärkeä asia ja tottakai mukana tässä :)

    VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...