Tahtojen taistelua ja palapelejä.

1 h ja 17 minuuttia siihen, kun sokerittomuutta kosahtaa viikko mittariin. Kyllä - matka on ollut tuskainen.
Pahimmat hetket painottuvat iltaan, mutta kyllä tahdonvoimaa koeteltiin myös lauantaina mummuni luona, jossa hernekeiton "päälle" tarjolla oli uunituoretta pannukakkua <3 Sinne jäi - muiden syötäväksi...

Aivan uskomatonta millaisia fiiliksiä yksi sokeri voi viattomalle ihmisparalle aiheuttaa. Järjettömät vieroitusoireet ja käsittämättömiä tahtojen taisteluja oman mielen kanssa jotta pysyisin kaidalla tiellä.
Tänään kävin jo keskusteluja itseni kanssa, että mitä järkeä tällaisessa kokonaisessa KUUKAUDESSA on, kun voisin syödä muuten kohtuudella vaikka kerran viikossa?? (Yllättävää, että kävin tämän keskustelun juuri tänään, kun viikko alkaa olla täynnä.....)

Mutta eikä mitään - leuka ylös ja kohti uutta sokeritonta viikkoa - ja viikkoja. HUOH.

Pikainen laivareissukin hoidettiin kunnialla läpi, vaikkakaan ne muutamat juomani drinkit eivät sokerittomia olleetkaan. Kohtuudella kuitenkin mentiin ja nukkumaankin kävin jo puolen yön jälkeen.
Ja karkkisaldo - NOLLA. 
Paitsi yhden pussin ostin kotiin ihan vain helmikuuta odottelemaan....

Leidit laineilla
Sitten uskomattomia uutisia kotirintamalta - lattiaremontti hoidettiin kuin ihmeen kaupalla menneenä viikonloppuna, joten tänään tuli tehtyä ihan VÄLTTÄMÄTÖN ikeareissu.
Vihdoin koti alkaa pikkuhiljaa näyttämään kodin merkkejä ja mieli kirkastuu. Lattia on ihana <3
Tosin mikä tahansa lattia olisi ollut ihana edelliseen, keltaiseen muovimattoon verrattuna ;)

Vaan nyt kun ei ole miestä talossa, niin ilmassa oli ehkä lievähköä turhautumista näiden palapelien kanssa...

HELP?
Uskomatonta mutta totta, kahdesta lipastosta toinen valmistui kuitenkin jo tänään ja näytti vielä ihan oikeanlaiseltakin. Huomenna uuteen nousuun. <3

P.S. Terve rinta on alkanut taas kipuilemaan. Nyt tekisi mieli päästä sinne kirurgin veitsen alle poistamaan tuokin ketale ja vähän äkkiä!!
Onkologin käynti onneksi nyt tammikuussa VIUH ....!!

3 kommenttia:

 1. Taitava olet, jos Ikean huonekalun sait koottua...:)

  VastaaPoista
 2. olen samaa mieltä! niin monesti olen niiden kanssa tuskaillut ja jättänyt ne lopulta miehen harteille, kun ei enää jaksa taistella!

  VastaaPoista
 3. Lattia näyttää ihanalta!! Keltainen muovimatto? Jösses.... :D
  Melkoista tahdonvoimaa vaatii tuo sokerittomuus, ei onnistuisi minulta - ainakaan kokonaan. Mutta sinä oletkin sellainen sissi, että oksat pois! Tai siis sokerit... :D Jemmapussi nostatti hymyn huulille :)

  Kata

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...