Pikavisioita ja ajattelemisen aiheita!

Pahoittelut luvattoman pitkästä kirjoitustauosta. Aina ei vaan jaksa, eikä kykene. Nyt oli sellainen viikko.
Olin tosiaan kipeänä tuossa muutaman päivän, joten treenejä en päässyt vieläkään aloittamaan, mutta nyt alkaa näyttää jo valoisammalta ja olisi aika pikkuhiljaa lähteä kohottelemaan taas sitä kuuluisaa "kuntoa". Paljon oon tästä puhunut enkä mitään vielä asialle tehnyt :D

Sitten vähän tukka-asiaa! (INNOISSAAN!!)
Vuosi sitten tähän aikaan mulla ei ollut hiuksia. Sytostaattipirulaiset oli vieneet haituvani ja odotin kuin kuuta nousevaa hiusten kasvavan takaisin. Kun hiukset vihdoin toukokuussa alkoi näyttää kasvamisen merkkejä, päätin etten pilaa niitä enää hiusväreillä, vaan annan kasvaa pitkäksi "ihan luomuna".
Kunnes koitti eräs idearikas maanantai-ilta ja aloin selaamaan vanhoja valokuvia.

Otin myöhään illalla välittömästi yhteyttä hovikampaajaani (veljeni vaimo) joka oli ideassani heti mukana. Kerroin pienen vinkin tyylisuunnasta ja annoin hänen loihtia loput. Hädin tuskin sain yöni nukuttua, kun odotin nin malttamattomasti lopputulosta.

Hovikampaajani laittoi taikasakset (ja koneen) heilumaan ja TADAAAAAA! <3 
Tässä sitä nyt ollaan - musta väri päässä ja uuden lookin kanssa. Hyvästi tylsät luomuhiukset ja tervetuloa rokkitukka <3

Joulukuu 2013 -> Tammikuu 2014
Supersuuret kiitokset Katalle <3

Sitten ajattelemisenaihetta ihan jokaiselle...
Ystäväni Anni oli viime sunnuntaina Aamusydämellä -ohjelmassa puhumassa vakavasta sairaudestaan (ALS). Anni on yksi heistä, joilta olen oppinut elämästä PALJON. Tutustuin Anniin muutama vuosi ennen sairastumistani ja uskon silläkin olleen jonkinlainen tarkoitus. En usko, että olisin taistellut sairauttani läpi niin positiivisella asenteella ilman Annin elämänohjeita. 
Siinä on nainen minun makuuni - uskomattomalla asenteella varustettuna ja siksi suosittelenkin katsomaan haastattelun allaolevan linkin kautta. Antaa vähän ajattelemisen aihetta näin arjen vaikeuksien keskelle.

Tämän lisäksi katsoin myös dokumentin "Tavarataivas" ja suljinkin Ikean nettisivut välittömästi tuon katsottuani. Mihin hittoon me tarvitaan niin jumalattoman paljon tavaraa?

Kipaskaa katsomassa ja oppikaa elämästä lisää <3
Ihanaa loppuviikkoa!! <3

10 kommenttia:

 1. Wau...olet kyllä kaunis ja tuo malli sopii sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Täältäkin kehut uudelle tukalle!
  Katsoin tuon Aaamusydämellä ja ihailin Annin asennetta elämään/elämäntilanteeseensa. Itse en siihen pystyisi. Kunpa ei ikinä joutuisi tuohon tilanteeseen. Täytyy myös sanoa, että kohdillaan on asenne sinullakin :)

  Mukavia talvipäiviä sinne!
  t: Mummeli Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 3. Se Tavarataivas on hyvä! Katsottiin koulussa ysiluokkalaisten kanssa ja siitä kyllä virisi mainioita keskusteluita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Täytyisikin näyttää muksuille kun tuosta vähän kasvavat ;)

   Poista
 4. Katsoin tuon Aamusydämellä ja kyllä oli rohkeita ja hienoja ihmisiä mukana - todella pisti miettimään tätä elämää ja omaa sekä muiden asennetta. Itse läheltä seurannut ALS:ia, kun ystäväni mies sitä sairasti - hänellä taival ja sairastaminen kävivät todella lyhyiksi, joten oli "mielenkiintoista" kuulla myös näiden kahden tarinaa, eli heillä sairaus hitaammin etenevää ja ehtivät elämään pitkäänkin ja ehtivät varmasti myös pohtimaan ja miettimään elämäänsä ihan eri tavalla ja monenmonta eri sopeutumisvaihetta käymään läpi. Voi kunpa samanlainen asenne meillä kaikilla olisi! Hienot hiukset sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kannustuksestasi <3 Tärkeitä ja koskettavia asioita nämä, mutta olen niin iloinen, että ihmiset menevät puhumaan vaikeistakin asioista julkisesti <3

   Poista
 5. Wau! Upea asenne sekä Annilla että Nooralla <3

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...