Pieniä tekoja pikkuhiljaa - ja muita selityksiä.

Kun en nyt millään saa tätä treenikautta alkua pidemmälle, niin päätin nyt sitten aloittaa ensin 100 punnerrusta -haasteen. Tein ohjeiden mukaisesti lähtötestin ja voi hyvänen aika että voi muija olla surkeassa hapessa. Kokonaiset 5 (miesten)punnerrusta! HOHHOI!
Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä -> VÄÄRIN. Haaste on vastaanotettu ja nyt sopii vain toivoa, ettei tämä lopu yhtä lyhyeen kuin se kuuluisa sokeriton tammikuu.

Olen kaivanut taas esiin siskoni minulle antaman kirjan ruokavalion tärkeydestä. Tämä kirja on äärimmäisen mielenkiintoinen ihan jo terveellekin yksilölle. Mukaansa tempaava toteutus! 
Suosittelen lämpimästi kaikille teille, jotka olette edes pienesti kiinnostuneita ruoan merkityksestä osana terveellistä (ja tervettä) elämää <3

Suojaa ruoasta
Toki voisin heittäytyä ruokavalioni suhteen kirjaimellisesti tämän ihanan kirjan suosituksiin, mutta koska tunnen itseni liian hyvin - tiedän ettei lopputulos edes hivelisi järkevyyden rajoja - ja pitkäaikaisuudesta sopisi vain haaveilla. (Jälleen viittaus kuuluisaan sokerittomaan pikatammikuuhun - ups)
Siispä aion tehdä "pieniä tekoja pikkuhiljaa" <3 (= Kuka jakaa "vuoden selitykset" -palkintoja?)

Olen jo tovi sitten päättänyt vähentää punaisen lihan määrää ruokavaliossani reilusti ja olenkin onnistunut siinä mielestäni jo melko kiitettävästi. Tämä kirja suosittelee, että punaista lihaa syötäisiin max. 500g viikossa, mutta se ei ole omassa elämässäni läsnä enää edes viikottain.
Sen sijaan olen lisännyt lihan tilalle kalaa, kanaa, uuden tuttavuuden kikherneet ja seuraavaksi aion tutustua papujen ihmeelliseen - proteiinipitoiseen maailmaan.
Broilerikin lienee jossain vaiheessa pois laskuista, koska broilerituotanto saa mut voimaan pahoin. En nyt kuitenkaan (vielä) ala avautumaan tästä.

Ei muuta kuin google laulamaan ja etsimään kasvispainotteisia ruokia. Ja niitähän löytyy <3
Eilen väkersin taas Pirkan ohjeen mukaan tällaista ihanaa Feta-Kesäkurpitsa-Kasvislasagnea.

Lähde: www.pirkka.fi
Aivan kertakaikkisen ihanan makuinen väkerrys <3

Muuten elämä rullaa omalla painollaan - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Huomenna koittaa syöpälääkärin tapaaminen, jossa mietimme mennyttä vuotta ja suunnittelemme tulevaa. Vaikka käynnillä ei mitään varsinaisesti konkreettista tehdäkään, niin on se jollain tavalla aika suuri helpotus olla ns. "kontrollin alla". Tyhjän päälle jääminen on jokseenkin hurja ajatus - pudota nyt vuosikontrollien varaan. 
Siihen tässä on kuitenkin pyritty - olemaan niin terve, ettei tiuhaa kontrollia tarvita. Siitä iloitsen <3

Siispä ihanaa ja iloista viikkopuoliväliä kaikille <3

P.S. Joku väittää, ettei tästä leikkauksesta ole moneksi - tyttäreni todisti väitteen vääräksi.

Simsala BIM!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kampauksesi!
  Kaikkia meitä tuo ravinnon laatu/sisältö mietityttää. Elimistö ei ole kovin kauas päässyt kivikauden ajasta ja sinne me vain mätämme kuorittua/käsiteltyä mössöä.
  Aina lipsahdamme ja taas reivaamme oikeaan suuntaan, tarkoitus ainakin on hyvä.
  Valoa!

  VastaaPoista
 2. Voi että miten hyvältä näytä! Hiukset on upeat ja kaunis muutenkin. Toi lasagne pitäisi minunkin kokeilla, tosin yksin joudun syömään, kun eihän näille kelpaa...
  Muutes mulla on myös se Polar Loop. Mulla sen pääasiallinen tehtävä on masentaa - siitä voi aina iltaisin katsoa, että enpäs tänäänkään saavuttanut tavoitetta. Siis kohta kolme viikkoa ollut, eikä kertaakaan ole palkki täyttynyt. Auts.

  Mukava viikkoa! <3

  Kata

  VastaaPoista
 3. Siis 5 miesten punnerrusta sait? Hah, minen oo parhaimmassakaan kunnossa saanut koskaan edes yhtä miesten punnerrusta aikaseks, että siinä sulle rapakuntoa! :D Naistenpunnerruksiakin menee ehkä 10kpl.. Mulla on punnerrustavoitteena edes 1 miestenpunnerrus, täytyykin taas itsekin panostaa noihin! :D Hihii

  VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...