Paljon puhetta - vähän tekoja.

Melkoisen hektistä on tämä elämä tätä nykyä. Kodinkin laittamiseen menee yllättävän paljon aikaa tässä arjen muun kiireen keskellä. 
Tänään on kuitenkin tehty tärkeä hankinta - kahvinkeitin.
En itse kylläkään juo kahvia, mutta nyt te kahvinjuojaystäväni olette varsin tervetulleita luokseni ja se jos mikä lienee tärkeää <3
(Ei makutakuuta)

Sokerittomuus - tuo pyhä paholainen.
Tänä viikonloppuna onkin sitten sokerin sijaan syöty suolaa - ja rasvaa. Sipsejä, sipsejä, sipsejä.... MIKÄ JÄRKI? MISSÄ JÄRKI? Ei mikään. ei missään.
Ryhdyin sokerittomuuteen terveydellisistä syistä ja vaihdoin ne sitten pahimmassa hädässä sipseihin - lopputulos on ihan yhtä epäterveellinen - jopa pahempi kuin että olisin syönyt kohtuudella sokeria.
Olen käynyt jo rapistelemassa ja haistelemassa karkkipussia ja miettinyt ratkeamista vaihtoehtona. Säälittävää eikö?
Joku tolkku tähän nyt on saatava ja vähän äkkiä! Helpottaisikohan huomenna?
Paljon puhetta - vähän tekoja.

Täysin löysäilyksi ei viikonloppu ole kuitenkaan mennyt, vaan olen kyllä suorittanut kävelylenkkejä ihan kiitettävästi. 
Se haaveilemani Polar Loop tarttui ihan vahingossa mukaani urheiluliikkeestä (johon todellisuudessa syöksyin hakemaan viimeistä kappaletta 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa) ja on ajanut asiansa oikein kivasti.
Mm. tänään olen ylittänyt aktiivisuustavoitteeni - JES :)
No kalorimäärät eivät ole huimat, mutta niitä ei nyt ole tarvetta seuraillakkaan kun tuota ylipainoa ei ole vielä näiden muiden ongelmien rinnalle päässyt kertymään, mutta askeleita on ihan kivasti - ja tuostahan on sitten hyvä lähteä tavoittelemaan lisää ja lisää ja lisää... <3
Vielä kun saisi sen sykevyön hommattua niin lukemat tarkentuisi mukavasti...


Ihan hauska kapistus ja "pistää liikkeelle" mutten tiedä miten kauan pitää tyytyväisenä tällaisen mieleltään "adhd - tyyppisen"  tuuliviirintytön.

Sitten ruokapuolelle...
Kokeilin niitä aiemmin suunnittelemiani kylmäsavulohirullia ja jestas miten helposti voi saada hyvää (vaan ei niin kovin kaunista) taas aikaiseksi.


Levitin täysjyvärieskaan vain ruohosipulituorejuustoa (jep - sitä ehtaa. On kai näistäkin jotain kevyitä versioita olemassa?) ja kylmäsavulohisiivuja. Rullasin ja leikkasin - TADAA valmista tuli <3
NAM!!!
Tätähän voikin sitten soveltaa ihan mielin määrin.

Tähän hätään ei muuta mullistavaa. Elämä rullaa ja tasoittuu päivä kerrallaan <3
Ihanaa viikonlopun loppua kaikille <3

1 kommentti:

  1. Arvaapa millä minä tuota napostelunälkääni hellin...Valkosipuli ruissipseillä....aina olen johonkin koukussa ja nyt näihin...:)
    Vielä parempaa valkosipuli tuorejuuston kanssa, mutta ilmankin menee...:))

    VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...