Terveellistä elämää etsimässä!

Uuden kodin lähilenkkipolkuihin tutustuttu ja hyvältäpä vaan näyttääkin. Paljon on vielä näkemättä mutta vaihtoehtojen määrä on kyllä mieltä hivelevä.
Mitä elämäntaparemonttiin tulee, lenkit on ainakin lisääntyneet aiemmasta ja se lienee positiivista.
Salitreenit ovat tauolla ja saavat toistaiseksi siellä myös pysyä. Jonkinsortin kotitreeniä olisi tarkoitus alkaa suorittamaan siihen asti kunnes salitreeni on taas mahdollinen.

Haaveilen parhaillani Polar Loop -aktiivirannekkeesta, jotta saisin vielä jotain konkreettista raporttiakin aktiivisuudesta. Niin - onhan tämä vähän tätä turhaa nykyaikaa, mutta itse olen ainakin kovin koukuttunut näihin lukemattomiin digidigi mahdollisuuksiin <3

www.polarloop.com
Sen verran paljon tärkeämpääkin on kuitenkin hankintalistalla, että ihan ostoslistan kärkipäästä ei tämäkään hökötys löydy.

Pieni katsaus ruokavalioon; Paljon on tapahtunut lipsumisia, mutta mikä kuitenkin tärkeintä - päivän ruokapohja on muuttunut aiemmasta täysin.
Proteiinia, paljon kasviksia, hyviä rasvoja, täysjyvää .... ja olen vielä kaiken hyvän päälle alkanut nauttimaan niistä.
Juuri hetki sitten tein avokadopastaa Pirkan ohjeen mukaan ja taivas että tuli hyvää. Parmesan juuston jätin tosin hyvin paljon ohjetta vähemmälle sekä terveydellisistä, että makusyistä ja tuorepastasta valitsin täysjyväversion. NAM <3
Lounaaksi töihin kävin hakemassa lähikaupan tuoretiskiltä uunikalaa ja uunikasviksia - erittäin nam sekin <3

Asioita joissa olisi kuitenkin skarppaamisen varaa, on sekä sokerittomuus että veden juonti.
Sokerittomuus tai edes sokerin vähentäminen on ehkä suurin haaste koko elämäntaparemontissa. Raakasuklaa kyllä ajaa terveellisesti herkkunälän tiehensä, mutta aina sitäkään ei ole käden ulottuvilla. Ja liika on aina liikaa - raakasuklaassakin.

Vettä taas tulee juotua enemmän kuin koskaan ennen, mutta kuitenkin liian vähän. 
Ei muuta kuin potkua persauksille ja muija ruotuun!

Seuraavaa salaattia suosittelen lämpimästi kaikille. Vuosia sitten siskoltani tämän reseptin varastin ja voi että kun se on yhä vain suosikkisalaattini <3

Helppo ja hyvä <3 
Jääsalaatti
Kurkku
Viinirypäle
Feta (valkosipuli)
Paahdetut pinjansiemenet
<3

Ylihuomenna se sitten koittaa - paljon odotettu EHEÄ uusi vuosi ja suuret odotukset.
Saas nähdä minkälaisia lupauksia sitä itselleen tänä vuonna oikein uskottelee ;)

Näihin kuviin ja tunnelmiin - IHANAA iltaa kaikille <3

3 kommenttia:

  1. Seleenikö se oli joka hätisti makeanhimon tiehensä, vai sinkkikö.. Anyway jos ei tee edes mieli on huomattavasti helpompaa kieltäytyä turhista sokereista.. :)

    VastaaPoista
  2. Oikein, oikein ihanaa ja eheää uutta vuotta sinulle Nunnuliina♥

    VastaaPoista
  3. Avocadopasta on niiiiiiiin hyvää!!!! Oletko maistanut sitä smoked chilli fetaa salaatin joukossa? On muuten hyvää, Harmi vaan että siinä taitaa olla aika paljon suolaa ja rasvoja. Onneksi tosin kasvisrasvoja. Minä en olekkaan maistanut tuota valkosipuli fetaa, pitääkin napata sitä tänään ruokakaupasta ostoskärryyn :)

    VastaaPoista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...