Odotuksia...

Melko sanattomaksi vetää tämä tuen määrä jota olen tänään(kin) teiltä saanut. 
Niin aktiivisia kuin olettekin olleet jo aiemman blogini kanssa, aina se vain jaksaa hämmästyttää, miten täysillä olette hengessä yhä vain mukana <3 Kiitos!

Erityiskiitokset haluaisin antaa rakkaille sekopääystävilleni, perheelleni ja läheisilleni joita ilman en olisi yhtään mitään <3


Ensimmäinen kokonainen päivä lasten kanssa uudessa kodissa. Päivä totaalisen täynnä tunnetta, eikä kuohuilta ole vältytty.
Lapset levottomia ja äiti hermoromahduksen partaalla - yhdistelmä ei järin hyvä, mutta inhimillinen.

Uusi vuosi lähenee ja odotukset ovat korkealla tulevan vuoden suhteen.
Hartain toiveeni liittynee lähinnä terveyteen ja onnellisuuteen. Onnellisuuteen voin tosin vaikuttaa itse - terveyteenkin melko paljon, mutta lykkyäkin tarvitaan.

Paljon olen painottanut oman asenteen merkitystä mitä onnellisuuteen tulee ja teen sen myös edelleen. Kaikkea tapahtuu, mutta vain sinä itse voit päättää miten otat vastoinkäymiset vastaan - kuinka itse suhtaudut niihin. Leuka ylös ja tulta päin <3

Helmikuussa tapaan plastiikkakirurgin ja keskustelemme terveen rinnan poistosta. Mielenkiintoista kuulla ammattilaisen suosittelemat vaihtoehdot myös mahdollisesta korjauksesta jo poistettun rinnan "päänmenoksi".
Sen mitä mennyt vuosi vei, sen mahdollisesti tulevat vuodet tuovat takaisin - ainakin jossain määrin....
Leikkauksien määrä hirvittää, mutten ajatellut murehtia sitä nyt.

Sain joululahjaksi veljen vaimolta aivan kertakaikkisen upean kalenterin. Kyseessä ei ole mikä tahansa kalenteri, vaan KIITOLLISUUSkalenteri.
Kalenteriin tulee kirjata joka ilta ainakin yksi asia, josta olen juuri sinä päivänä kiitollinen. Kun surkea päivä yllättää, on aika selata vanhoja merkintöjä ja olla taas lisää kiitollinen <3 Huikea idea ja niin tarpeellinen meille jokaiselle!!

Lontoon klubin WC:n seinässä oli osuva lausahdus. Siinä tosin viitattiin baarin ikionnelliseen Happy Hour:iin mutta taitaa siitä olla hyötyä ihan tavallisessa arjessakin ;)


Eli olkaamme onnellisia niistä asioista joita meillä on ja lakatkaamme valittamasta niistä mitä ei ole <3
NIH!

4 kommenttia:

 1. Sait silmäni aukeamaan, kiitos!
  Hyvä muistutus, ole onnellinen siitä mitä sinulla on. Tätä tulen hokemaan kyllä itselleni ja pitkään, joka toimii hyvänä tukena omassa arjessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jensky <3 Samaa ajatusta yritän pitää mukanani itsekin...

   Poista
 2. Tulee mieleen ensimmäinen yö uudessa kodissa eron jälkeen. "Isot" pojat nukkuivat kerrossängyssä, nuorin matkasängyssä. Itse oikaisin makuupussin kanssa lattialle (oikeasti lattialle, patja tuli vasta seuraavana päivänä). Verhoja ei ollut ja katulamppu paistoi huoneeseen, alakerrasta kuului suomalais-venäläisen pariskunnan riitely.

  Koko tilanne oli niin absurdi, että se alkoi naurattaa. Tätäkö on valinnanvapaus? No, sain sängyn ja patjan seuraavana päivänä ja verhotkin muistaakseni saman viikon aikana. Kasasin hiljalleen itselleni kodin kavereiden varastojen perältä kaivetuista jämähuonekaluista ja kirpparilöydöistä. Kaikki ympärillä kauhistelivat, minä en ollut koskaan tuntenut itseäni niin vapaaksi ja ehjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh - menin ihan sanattomaksi tästä... <3 Kiitos kun jaoit tämän Kreecher <3 Kaikkea hyvää sinulle!!!

   Poista

Häpeä vai helpotus?

Muistatteko – ja kukapa ei muistaisi, kun yhtenä kauniina keväänä riipasin impulsiivisuuksissani bulgarialaisen kuppikakkutatuoinnin  lapaa...