Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2016.

Itsestäänselvien ovien sulkemista ja pärstäpulmaa.

Elämä on siitä hauska reissu, ettei ikinä tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.  Menneellä viikolla jysäytin irtisanomisilmoituksen työnantajani pöytään. Siinä yllättyi sekä työnantaja, että kottarainen itse. Kohti uusia seikkailuja - sanovat.
 Jos ei välillä hulluttele, ota riskejä ja sulje itsestäänselviä ovia, voi jäädä paljosta paitsi.

Kuten esimerkiksi tästä JYMY-yllätyksestä.
Sinne jäi kauppaan tutun ja turvallisen pakkasluukun taakse itsestäänselvä Ben & Jerry's ja mukaan tarttui jotain aivan uutta ja tajunnanräjäyttävän hyvää.


NYCin matkakin lähestyy ja mielessä vilisee tunteita jännityksestä iloon ja pelkoon.
Niin lupasin taas itselleni valmistella englanninkielentaitoni sellaiselle itsevarmuuden tasolle, etten joutuisi ahdistumaan mahdollisista  - jopa todennäköisistä vieraskielisistä kohtaamisista.
Minussakin kun asuu pieni epäsosiaalinen ihminen - mutta vain in english.

Mielessä oli ensisijaisesti aloittaa jokin koukuttava sarja ilman tekstitystä.
Jotain siinä meni kui…

Upeaa itsekurittomuutta ja suruakin.

Rakas ystäväni kertoi minulle nähneensä voimaeläin aiheisen unen.
Herätessään hän oli havainnut virtahepoa muistuttavat ääriviivat vatsassaan ja näin ollen selvittänyt voimaeläimensä.
Epäilen vahvasti, että omani on shar pei.

Kuppikakkupakaroiden liikuntapäiväkirja osa 2. Ilmoitin itseni paikallisen salin "Hyvänolon startti" -ryhmään, jossa tarkoituksena on hakea PT:n opastuksella sekä tiiviin yhteishengen kautta uutta motivaatiota terveellisiin elämäntapoihin. Ekassa tapaamisessa rykäsin elämäni ensimmäisen lihaskuntotestin - joskaan en aivan rutikuivin tuloksin. 30 sekunnin (per liike - daa) aikana: 16 vatsalihasta 28 kyykkyä 38 selkää 22 kottaraisen punnerrusta Seuraavana päivänä koko kuppikakkuvartaloni oli aivan hajalla. Olinhan antanut kaikkeni ja treenannut elämäni kovimmat 2 minuuttia. Tällaisen rehkimisen jälkeen selän luomienpoistotoimenpide tuli kuin tilauksesta ja voi ottaa kirurgin määräämän, kahden viikon hikiliikuntakiellon totisen tosissaan.
Näiden viikkojen aik…

Uusi vuosi, uusi (syövätön) muija.

Menin aivan muina uudenvuodenlupailijoina salille vuoden toisena päivänä. Kuinka klassista.  En siellä kauan kuppikakkupakaroitani heilutellut, mutta sen verran että pääsinpähän sanomaan. Loppuvuosi sitten taas selitellään - kaikki muu on pelkkää bonusta ja sellaisista tulee palkita.
No tottahan toki latasin loppuvuoden herkkumättö-övereiden jälkeen pöytään myös kourallisen lupauksia, jotka rajoittuvat vahvasti sokeri- sekä alkoholiongelmani äärelle.  Vieroitusoireet tulee tosin kestää ensisijaisesti vain NYCin matkaan asti (halleluja helmikuu) eivätkä nekään mitenkään joustamattomin ehdoin - tietenkään.
Kukkahattutädit voivat huokaista nyt kuitenkin helpotuksesta kertoessani, että viittaus alkoholiongelmaan oli vitsi. (Vai oliko?)
Vuodenvaihdekin taittui parhaassa mahdollisessa, ylikypsäksi kriisipuuroksikin tituleeratussa seurassa. Aivan muina hutikkaisina siskoksina. Mutta voi Tissi-Teri minkä teit heti alkuvuoden uutisotsikoille.
Pahoittelut myöhäisheräämisestä aiheen tiimoilta,…