Pokaalia pukkaa.

Auringonpaiste sen kun jatkuu vaan ja energiatasot kasvaa, mutta pukeutuminen tuonne alati ailahtelevaan keliin on haastavaa.

Suunnitellessani ulkoilmaan poistumista valitsen kaapista vain ne kepeimmät hepeneet – kiitos sisälle tunkeutuvan, mutta harhaanjohtavan auringonpaisteen. Karu totuus paljastuu kyllä ovesta astuessani kun tuuli riipaisee suoraan kaula-aukosta sisään ja saa jopa lähes tunnottomaksi runnotut kummutkin vapisemaan.

Koska olen kuitenkin jo ehtinyt kaivaa nahkatakkini talvisäilöstä, eikä sitä sinne voi enää palauttaakkaan, niinpä olen ottanut käyttööni Cubuksesta tänä keväänä ostetun ihanan lämpöisen kaulaliinan kumpujakin suojaamaan.
Ja koska mukavuus ennen kaikkea, valitsin jalkaani tänään NYCistä ostamani aarteet – Adidaksen Extaball -shoes.  (Näyttivät olevan muuten nyt tarjouksessa www.adidas.com)

Ja ainahan on hetki aikaa istahtaa tiiliseinän kupeeseen.
Kuvat: Juli <3

Vuoden jalkapallomutsien palkintojenjako on suoritettu ja jaettu ykkössija on täten ojennettu allekirjoittaneen suuntaan.

Poikani (uusperhe)veljensä kanssa ovat aloittaneet hiljattain jalkapallon ja me vähemmän lajikokeneet äidit varsin neuvokkaina lähdimme hankkimaan pojille asianmukaisia varusteita. Palasimme urheiluliikkeestä tyytyväiset ilmeet kasvoillamme – poikien ilosta nyt puhumattakaan.
Ei muuta kun pojat treeneihin uudenkarheat popot jalassa ja pallot sylissä.

Aikansa pelattuaan valmentaja tuli luoksemme, luovutti pallon hyppysiini tiedustellen, minkä lajin pallo mahtaa olla kyseessä. Pelasimme hetken lajiarvoitusleikkiä ja pokkasimme vuoden jalkapallomutsi -palkinnot ihan viimeistään totuuden hetkellä:
Vastaus on tattadadaa: Aikuisten käsipallo x 2.

Miten meni noin niinkun omasta mielestä? Valmentajan mielestä ei erityisen hyvin.


P.S. Blogin ulkoasu muuttuu yhtä ailahtelevasti kuin kirjoittajan mieli. Mutta antaa elämän olla värikästä. Niinkun nää mun sumpit.
<3

#nespresso

1 kommentti:

  1. Millainen koko noissa adidaksissa on ja onko leveä kapea lesti? Voisin jopa harkita jos nelikymppinen vielä kehtaa moiset pukea...:-)

    VastaaPoista

Kuin Haminan kaupunki.

On se vaan aina yhtä viihdyttävää palata tauon jälkeen blogiin lukemaan omia kirjoituksia aivan kuin niitä lukisi ensimmäistä kertaa. Tulee...