Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2015.

Ups ja help.

Käsittämätöntä mihin aika menee.  Sen lisäksi, että ei MILLÄÄN uskoisi mun lähestyvän uhkaavasti kolmeekymppiä (ei sitten millään), niin eilen tuli tasan 10 vuotta siitä, kun musta tuli äiti. Kyllä - mun iki-ihana tyttöni täytti eilen 10 vuotta ja olen tietysti onnesta ja kauhusta samaan aikaan soikeana. On melko hullua ajatella, että tässä pitäisi alkaa jo keräämään kasvatusmetodit kuntoon tulevaa teini-ikää varten, kun tuntuu että on vasta itsekin hädin tuskin rämpinyt teinimoodista "aikuisemmalle" puolelle.
Korvissa kaikuu vain ne lukemattomat uhot omille vanhemmilleni: "Sit kun mä oon äiti niin mä todellaki annan mun lapsen....
... pyöriä kaupungilla vaikka yöhön asti ... kiroilla holtittomasti ... ostaa karkkia ja vaatteita rajattomasti ... hengailla ja juoda siideriä ihan vaikka juna-asemalla tai ylipäänsä... Ja muutamat muut samaan kategoriaan kuuluvat haistatukset. Juu - ihan varmasti annan.
Jos tyttäreni teinivuodet muistuttavat lähellekkään omiani, niin ei herran …

Ällöpositiivisuutta!

IHANUUSVAROITUS! Neganöpöt älkää oksentako!

Nyt on semmonen draivi päällä ettei mitään rajaa. Sain menneestä extremerunista jonkun extraboostin ja virtaa riittäis vaikka koko kylälle.
Kyseinen tapahtuma jätti myös jonkin sortin vaurion (myös ylä)päänseudulle, sillä ihastuin ikihyviksi vain hupimielessä ostettuihin treenitrikoisiin.

Mies ilmoitti jättävänsä salitreenin kanssani eilen väliin "nimeltämainitsemattomista syistä" joten päätin testata naapurin häpeän määrää kuntosalilla kertomatta asuvalinnastani etukäteen.
Naapuri järkyttyi ja totesi (pakenemisyrityksien jälkeen) lihaksien sijaan kivun tuntuvan enemmän silmissä.

Lähetin yllä olevan kuvan myös miehelle tänään saattein: "Mä kidutan sun silmiä!!!" ja sain paluuviestinä ytimekkään vastauksen:
"Nyt meni näkö - toivottavasti kohta kuulokin".
MITÄ LIE TARKOITTI SILLÄ, kun olen niin hiljainenkin...... ??
*aivan tietämätön*
Mitä tulee tähän hyvinvointidraiviin niin treenit sujuu ja mieli on vallattoman…