Siirry pääsisältöön

Ällöpositiivisuutta!

IHANUUSVAROITUS! Neganöpöt älkää oksentako!

Nyt on semmonen draivi päällä ettei mitään rajaa. Sain menneestä extremerunista jonkun extraboostin ja virtaa riittäis vaikka koko kylälle.
Kyseinen tapahtuma jätti myös jonkin sortin vaurion (myös ylä)päänseudulle, sillä ihastuin ikihyviksi vain hupimielessä ostettuihin treenitrikoisiin.

#pinkkiä on
Mies ilmoitti jättävänsä salitreenin kanssani eilen väliin "nimeltämainitsemattomista syistä" joten päätin testata naapurin häpeän määrää kuntosalilla kertomatta asuvalinnastani etukäteen.
Naapuri järkyttyi ja totesi (pakenemisyrityksien jälkeen) lihaksien sijaan kivun tuntuvan enemmän silmissä.

Lähetin yllä olevan kuvan myös miehelle tänään saattein: "Mä kidutan sun silmiä!!!" ja sain paluuviestinä ytimekkään vastauksen:
"Nyt meni näkö - toivottavasti kohta kuulokin".
MITÄ LIE TARKOITTI SILLÄ, kun olen niin hiljainenkin...... ??
*aivan tietämätön*
en ymmärrä...
Mitä tulee tähän hyvinvointidraiviin niin treenit sujuu ja mieli on vallattoman hyvä <3
Eikä suuhun ole lirahtanut herkun herkkua viimeiseen kolmeen päivään (HALLELUJA)!!!

Ja mitä pidemmälle aikaa kuluu, sitä tyytyväisempi oon näihin luonnollisiin ravintolisiin joista oon saanut ihan uuden potkun oman elämäni hyvinvointiin. Lähes 4 kuukautta jo takana eikä vaan pystyisi enää lopettamaan. NIIN moneen epäkohtaan oon apua saanut!
Jos nyt pikaisesti mainittuna astmalääkityksen poisjäänti, kropan turvotus ja yleinen vireystila!

Muistutuksena siis teille höpönteille, jotka haluatte voida TOSIHYVIN (yhtään tyrkyttämättä) -  KLIKKAA TÄÄLTÄ!
<3
JA 4.5.2015 on Helsingissä luento aiheesta, miten voida hyvin ravinnon, luonnollisten ravintolisien, levon ja liikkeen avulla. Jos kiinnostuit ja haluat tulla mukaan, niin ilmoita mulle sähköpostilla norppa85@gmail.com niin pääset mukaan :)

Nyt pukkas vähän tämmönen MUL ON NIIN SAIRAAN HYVÄ FIILIS -kirjoitus mutta parempi varmaan sekin kun "VOI PASKA MAANANTAI ON TAAS ENS VIIKOLLA JA SITÄ SEURAAVALLAKI" -postaus.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä kehoitan siis seuraavaa:

Uskaltakaa tehdä asioita, jotka saa teidät onnelliseksi. 
Hullutelkaa muiden mielipiteistä huolimatta. 
Heittäytykää juttuihin hetken mielijohteesta.

Näitä oppeja itse noudattaen elämäni on melko värikästä, mutta onnellista.
Saa olla pikkusen kilahtanut <3

Kommentit

  1. Pakko oli tulla kommentoimaan sun treenipöksyjä. Siis niiiin mageet. Tää ei oo läppä vaan totta. Aivan ihanat!

    VastaaPoista
  2. Näkisit mun turkoosit, melkeen samanlaiset:) juoksulenkillä niiden kanssa pinkki takki ja lenkkaria:) et ole yksin silmäsärkyjä aiheuttava:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …