Siirry pääsisältöön

Viesti sinulle MIES (ja vähän myös nainen)

Vaikka blogini lukijoista varmaan 99 % on naisia, toivon tämän kirjoituksen tavoittavan myös muutaman miehen.

 Luin nimittäin TÄMÄN ARTIKKELIN ja mulle tuli justiinsa asiaa erityisesti MIEHILLE.

Kyllä - olen vaativa kumppani. Ehkä jopa keskivertoa vaativampi.
(Mörökölli allekirjoittanee täysin)
En tiedä moniko nainen lukeutuu samaan huomionhakuiseen kategoriaan kuin meikäläinen, mutta nyt mulla olis teille erityisesti miehet pikkuvinkki, jolla pienennätte mahdollisuuksia tulla yllätetyksi avioerolla.
(Ja nyt tosikot voivat jättää lukemisen tähän)

"Luottamus, kunnioitus ja hyvä seksi. Nämä kolme asiaa ovat useimpien miesten mielestä tärkeitä parisuhteen onnellisuuden kannalta."

Tärkeitä kaikki - mutta missä on rakkaus, läheisyys, huomio, yhteinen aika.... ?
Ei siis ihme jos ero on tullut yllätyksenä (vaikka seksi luistaakin)

YMMÄRTÄKÄÄ MIEHET NYT HERRANTÄHEN , ETTEI SE NAISTEN HUOMIOINTI OLE MITÄÄN RAKETTITIEDETTÄ!
(ja ymmärtäkää naiset, että miesten huomiointi sitäkin helpompaa)

Täten haluan pienen ravistelun kera antaa teille parisuhteessa eläville muutaman ihan pikku tipsin meidän kaikkien huomionhakuisten - mutta kovin ainutlaatuisten naisten (ja miestenkin) puolesta.

1. Kauppayllätys
MIES - onko yksinkertaisempaa tapaa muistaa rakkaintasi, kuin tuoda kaupasta ruokaostosten lomassa jokin pieni yllätys. Suklaa? Kukkia? Mitä näitä persoonattomia vaihtoehtoja nyt on.
Tämä ei vaadi kovinkaan paljon - korkeintaan yhden ylimääräisen kädenojennuksen kaupan hyllyllä.

NAINEN - tuo miehellesi vaikka yllätyskalja. Ilahtuu varmasti.

2. Viesti
MIES - jos kuitenkin kuvittelet olevasi liian persoonallinen kukkahärpättimille tai turvaudut tyypilliseen: "Ei kukkia kannata ostaa kun ei ne kauaa kestä" -ajatusmaailmaan, miten olisi ihan vaikka yks kaks yllättävä, rakkautta ja romantiikkaa puhkuva tekstiviesti kesken työpäivän?
Siinä olisi takuuvarmasti moni nainen ihmeissään, kun perinteisten, informaatiota tulvivien "OK" -viestien sijaan puhelimeen puskee ehtaa rakkautta.
Tämä vie aikaa n. 2 minuuttia.
Kyllä sä ehdit.

NAINEN - rakkaudenosoituksien sijaan rustaa viestiin lyhyt ja ytimekäs ilmoitus illan antimista. Mies on kotona nopeammin kuin uskotkaan.

3. Kosketus
MIES - anna hali. Tai mitäpä jos heittäytyisit oikein villiksi ja pussaisit? Ihan ohimennen ja yllättäen.
Kerää lisäpisteitä kertomalla jokin rakkautta puhkuva syy teollesi.
Työlästä? Ei todellakaan. Aikaa tuskin kului edes minuuttia.

NAINEN - älä herrantähen anna halia ainakaan kesken lätkäpelin.

4. Illallinen
MIES - jos olet valmis panostamaan vähän lisää - siivoa. Ja laita ruoka.
Se tunne kun tulee työpäivän jälkeen kotiin ja pääsee suoraan valmiiseen pöytään (eikä tarvitse jynssätä niitä aamuisia puurotahroja ennen ateriointia)
No - miehenä varmaan tiedätte sen tunteen.
Naisena ei niinkään.

NAINEN - jätä salaatti pois ja väännä rasvainen makkispekkis. Oluesta lisäpisteitä.

5. Ajattele
 MIES - mitä jos ihan joku päivä antaisit vaikka hetken sille ajatukselle, miksi valitsit aikanaan juuri tämän naisen elämääsi? Miksi rakastuit ja sitouduit juuri häneen?
Voin melkein vannoa, että näiden asioiden kirjoittaminen kirjeen muodossa ei myöskään tuottaisi minkäänalaista vahinkoa.
Päinvastoin - saattaisit kerätä saavillisen unelmamiespisteitä.
Tämä vaatii ajallisesti eniten, mutta on varmasti sen arvoista.

NAINEN - älä vaivaudu. Ei mies jaksa mitään listaa lukea.
Vitsi vitsi - tee lyhyt ja ytimekäs lista - muista kehua ulkonäköä ja itsestään kasvaneita lihaksia.
Ei liian työlästä luettavaa.

6. Kehu julkisesti
MIES - vaikka äijäporukassa onkin valtavan hauskaa heittää tyypillistä "kyllä tää kotiolot voittaa" ja "nälkä lähtee syömällä, vaimo juomalla" -vitsiä - niin miten olisi, jos joskus ihan yks kaks yllättäen julkisesti sanoisitkin rakkaastasi jotakin kaunista?
Okei - tämä on ehkä vähän liikaa vaadittu, mutta on takuuvarmasti "Vuoden Tosimies" -palkinnon arvoinen teko.

NAINEN - kun mies tämän luettuaan ottaa vinkistä vaarin ja tuo sen suklaalevyn yllättäen - muista kehua miestäsi VUOLAASTI julkisesti. Erityisesti facebookissa. (Muista kuva suklaalevystä)

7. Ole läsnä
MIES - vie rakkaasi jonnekin hänelle mieluisaan paikkaan tai järjestä yhteistä kivaa tekemistä.
(Ei seksiä)
Vaikka oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.
Pisteitä satelee....

NAINEN - kehoita miestäsi järjestämään saunailta äijien kesken. Älä jää mukaan.

Saanen myös muistuttaa, että näiden asioiden toteuttaminen ei ole kertaluontoista. Se, että viet ne kukat (tai kaljan) kerran, ei tarkoita että olet vapautettu tehtävistä "kunnes kuolema teidät erottaa".

AAMEN.


Kommentit

  1. Kiitos! Lauantaiaamu pelastettu. Et oo mitään terapeutin uraa harkinnu? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja totta joka sana! Noora: www.noorajatuukka.blogdpot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …