Siirry pääsisältöön

Väriä elämään!

Koska mieleni on äkkipikainen, sain päähänpiston laittaa blogini ulkoasun uuteen uskoon. Yllättävän kauan se vanha valkoinen ilme pysyikin, ottaen huomioon miten värikäs on kirjoittajan mieli.
Ja pinkkihän on aina pinkki. Eikä sitä voi olla koskaan liikaa... Kysykää vaikka Barbielta.

Eikä se hei kauaa vienyt, kun tämän terveysintoilijan löysi syntienkin ääreltä. Lähdettiin lauantaina aivan extemporee ystäväpariskunnan kanssa ravintolaillalliselle.
No hampurilainenhan sieltä listalta lautaselle tarttui, mutta ranskalaiset ymmärsin sentään vaihtaa bataattilohkoihin.
Erittäin nam. <3

Tuli siinä istuskellessa myös puhetta siitä, miten käsitys"täydellisestä lauantai-illasta" on vuosien varrella muuttunut.
Muinoin täydellinen lauantai-ilta koostui silkasta biletyksestä sekä liian aikaisista pilkuista.
Nyt illasta täydellisen tekee hyvä seura, hyvä ruoka ja hyvät unet.
Unien merkitys on kasvanut valtavasti viimeaikoina ja mieleeni väkisinkin hiipii kysymys:
"Olenko nyt lähellä aikuistumisen kynnystä?"
Olisi jo ehkä aikakin kun kolmenkympin rajapyykkiin on matkaa enää puoli vuotta.
(HÄLYTYS - KRIISI - HÄLYTYS)

Pakko kuitenkin olla kiitollinen tuosta lähestyvästä kolmestakympistä (kriiseineen), sillä vielä reilut kaksi vuotta sitten luulin elämäni päättyvän siihen pisteeseen.
Tässä sitä vaan porskutetaan vuosia (=kriisejä) keräillen.
Onnellinen siitä <3

Onnellinen olen myös lähestyvästä lomasta ja maisemista, joiden äärelle pian ensi kertaa pääsen.
rantaaaaa <3
Ja hyvänen aika - saan laittaa bikinit päälle ilman jatkuvaa huolta irtoboobsin sijainnista. JIHUU!
Eläköön kaksi pikkusen pilkottua kumpua (jotka eivät seilaa merillä erillään omistajastaan.)

Huomenna koittaa patin tuomiopäivä, kun radiologi saa luvan kertoa ne täydelliset uutiset: "Ei syöpään viittaavaa." Näinhän se menee. Meneehän?

Kuinkas treeni ja ruoka noin muuten?

Treeni yksin kulkee ihan OK mutta pieni kaiho treenikaverin suhteen on kyllä jatkuvasti päällä. Olisi ihanaa treenata useammin jonkun kanssa - tsempata ja tulla tsempatuksi.
Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten usein olen nyt saanut hilattua itseni sinne treenin äärelle.
Malttamattomuus on yhä suuri heikkous. Turhaudun todella nopeasti, kun rautaa ei vain nouse tarpeeksi.

Maidoton ruokavalio on sujunut moitteetta, mutta yhä hieman päänvaivaa tuottaa "pikaiset välipalat." Aikaisemmin olen turvautunut rahkaan, mutta nyt kun se on poissuljettu niin olen aavistuksen hukassa.
Vinkkejä siis vastaanotetaan helposti valmistuviin, mielellään ravintorikkaisiin välipaloihin.

Valtavan suuri kiitos hei kaikille, joiden mielenkiinto luonnollisiin ravintolisiin heräsi edellisen blogikirjoitukseni myötä. On ollut ilo saada kertoa tuotteista ja systeemistä enemmänkin. Ja ihanaa huomata, miten moni asiasta kiinnostui.
Linkkasin kirjoitukseni myös tuohon yläpalkkiin, jos joku haluaa vielä myöhemmin palata aiheen äärelle <3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille - siitäkin huolimatta että tälläkin kertaa se alkoi maanantailla.
<3

P.S. KÄYKÄÄHÄN nyt herrantähen äänestämässä "How To Be A Bridezilla" -blogia vuoden hääblogiksi TÄÄLLÄ.
Ja lukemassa tietty sitä blogia TÄÄLLÄ

Kommentit

 1. Saithan hyviä uutisia,saithan? Oot niin ihana,niin aito! Sun blogi on niin elämänmakuinen,ihan paras :) nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sain <3 Ja kiitos!!! Ihanaa kun jätit kommentin :)

   Poista
 2. Sanos muuta:) 10v sitten baariin, nyt jos jaksaa niin yrittää järkätä illanistujaiset kotiin. Mikä yleensä epäonnistuu sekin kun ne lapset.

  Mä olen tykästynyt noihin proteiinipuddingeihin. En osaa sanoa, että missä muodossa se hera on ja miten vaikuttaa mutta ne on kyllä hyviä... Taitaa vaan niidenkin ohjeet olla maitoon mutta onhan noita "maitolajikkeita" muitakin kuin lehmis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Iiris juurikin näin. Ja ne lapset :D Puddingit ei ole sellaisenaan ihan mun juttu, mutta kun niihin heittää valkuaiset sekaan ja paistaa pannulla niin avot <3

   Poista
 3. Hei miten meni ultrassa?täällä uutisia odotellaan! Toivottavasti kaikki on kunnossa <3
  Ella

  VastaaPoista
 4. Moi Noora, sulla on ollut aikamoinen matka näköjään sitten viime näkemän (ja kuuleman).. Mut samalta vanhalta vaikutat edelleen ;) tsemppiä treeneilyihin! Ps. oon miettinyt että tässä tulee 10v siitä kun valtaosa D02A porukasta valmistui, että jos sitä järjestäisi jonkun iltaman tänä vuonna :) Ajatus tästä heräsi tässä kun sun blogin bongasin pari viikkoa sitten -Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pärkkele! Ketkä valmistui ja ketkä ei ;) Mutta tapaamisessa olen ehdottomasti mukana. LÖytääkös sut FB:n kautta vielä nykyään - jos vaikka paiskais sieltä viestillä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …