Siirry pääsisältöön

Taas uusia kokemuksia rikkaampana kohti kolmeekymppiä.

"Ennen kuin täytän 30" -lista kasvoi yhden viikonlopun aikana kerta heitolla.

RALLIT -check
Tämä ei ollut edes listassani, mutta koska tuli kuitenkin koettua niin lisätään sekin nyt listaan.
Eli Kyllä - oikeesti olin elämäni ekoissa ralleissa.
Pari kertaa jouduin siellä hangessa rämpiessä ja mutkaan piiloutuessa miettimään , että mitä hittoa sinne mennään oikeesti tekemään? Katsomaan intopiukeena kun autot ajaa ohi parissa sekunnissa?!
Tovin katselleena tajusin kuitenkin pointin - mutkapiilossa odotellaan, jotta autot menisi nurin. "Jippii".
No - olihan se kieltämättä aika vänkä kokemus. Ja tulipahan tehtyä ennen kuin täytän 30.
Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin suatanpa mennä uudelleenkin.

PILKKI - check
VOI kyllä - elämäni ensimmäinen pilkki takana (ja sekin ennen kuin täytän 30)
Kyseisen lajin "tiukka" kaksintaistelu käytiin eilen kotikaupungin jäällä.
Ja vaikka kuva antaakin ymmärtää, että leidi vonkaleen kanssa (oikea alakulma) on selvästi johdolla, tilanne päättyi kuitenkin Mörököllin voittoon 21 - 10.

Tammikuun pilkkikunkku 2015
Ei nasahtanut vielä Vuoden Pilkkikunkku -kruunua tähän päähän, mutta uusintaa odotellessa...

Vuoden "kuuluisat viimeiset sanat" -palkinnon voittaja sen sijaan alkaa olla selvillä.
Muistan erittäin tiukasti sanoneeni, etten "ikinä hankkisi toista koiraa, uroskoiraa, aikuista koiraa tai AINAKAAN saksanpaimenkoiraa".
Ja nyt tuossa mun jaloissa makoilee kokelas Bobi 11v.

Pappa
Lenkkejä on siis ollut riittämiin kahden karvakorvan kanssa, mutta salitreenit eivät ole sujuneet lainkaan. Onnistuin nimittäin hukkaamaan salikortin ja viikonloppuna niistä pyhistä ovista ei sitten ilman korttia noin vain lampsitakkaan. Tänään korjataan tilanne asiakaspalvelun ollessa auki ja haudataan tekoselitykset.

AINIIN - ja maidoton ruokavalio kaatui nyt ihan viimeistään eilisiin pilkkikaakaoihin. Ei siellä jäällä kuulkaa mikään maistu niin hyvältä kuin se kuuma maitokaakao.
Tästä kuitenkin noustaan uudelleen ja lähdetään uudelle maidottomalle kierrokselle.

No mites ne punnerrukset "ennen kuin täytän 30"?
Ja paskanmarjat! Minä luulin kykeneväni jo kymmeneen loistokkaaseen miestenpunnerrukseen, mutta salimarkku tuli ja herätti mut kuvitelmistani. Se käsky meni jotakuinkin näin: "Rinta alas asti - ei mitään puolikkaita!!" - ja punnerrusten määrä tippui puolella.
Lukeudunkin siis perinteisiin "valemarkkuihin" (jotka nostaa penkistä AINAKIN 500 kg yhellä sormella)
Eli PUNNERRUKSET - ei ihan vielä check.

Ja nyt yksinkertainen, mutta terveellinen HERKKUVINKKI täydellisiin cashew pähkinöihin (ja miksei muihinkin pähkinöihin)

Levitä pähkinät pitkin uunipeltiä (leivinpaperin päälle)
Roiski päälle tätä ihanan makuista ja kovin terveellistä Macadamia nut oilia ja reilu ripaus suolaa.


Pyörittele pähkinöitä pellillä ja tyrkkää uuniin n. 150 asteeseen niin kauaksi aikaa, että pähkinät alkaa olla rusehtavia. (huom. ei mustia - kuten joskus on saattanut tapahtua.)
Ota pois uunista, anna jäähtyä ja nauti <3

Nam
Hirmukivaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …