Siirry pääsisältöön

Radiologin terveiset ja sekavaa treenielämää.

Voi te ihanat, jotka olette jo siellä huhuilleet uutisia ultrasta. Kiitos tuestanne <3
Eilinen päivä osoittautui tosiaan viikon parhaaksi kuullessani radiologin suusta ne täydelliset sanat:
"Hjuvin rasvainen imusolmuke - en epäilisi syöpää".
Katsellaan kuitenkin vielä muutama viikko, josko muuttaa muotoaan ja tarvittaessa uusi tutkimus.
Vaan enpä usko moiseen.
Pitäköön syöpä tunkkinsa ja antakoon HJUVIN rasvaisen imusolmukkeen elää ihan rauhassa omaa elämää uudessa asuinpaikassaan.

Terveemmän elämän testikausi saa tänään taas uusia ulottuvuuksia, kun saan puhdasta proteiinia hyppysiini.
Puhdistamon riisiproteiini
"Puhdistamon riisiproteiini on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini. Sen raaka-aineena on käytetty täysjyväriisiä, joka on ensin idätetty parhaan mahdollisen imeytymisen ja ravinnetason saavuttamiseksi. 
Jauhe on runsasproteiininen (70%) mutta pelkän proteiinin lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja ja terveellisiä laadukkaita rasvoja. Riisiproteiini tuntuu suuhun hieman jauhoiselta, koska se sisältää runsaasti (7%) täysjyväriisin liukenematonta kuitua. 
Tämän riisiproteiinin aminohappoprofiili on erittäin tasapainoinen. Imeytyvyysindeksi eli PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) on tasan 1.00 - sama kuin täydellisestä imeytyvyydestään tunnetuilla maito- ja heraproteiinilla sekä kananmunan proteiinilla. Verrattuna eläinperäisiin proteiineihin riisiproteiini saattaa olla huomattavasti vähemmän allergisoiva ja sopiikin paremmin herkemmille yksilöille. Suklaanmakuinen proteiinimme on maustettu aidolla, laadukkalla raakakaakaolla ja kaakaouutteella."
Lähde www.puhdistamo.fi
Olen jo pitkään koittanut etsiä palkkariksi jotain mahdollisimman puhdasta proteiinia. Ärsyttää kun kaikki hitokseen hyvänmakuiset on täynnä mitälie makeutusaineita ja muuta ylimääräistä roskaa.
Tätä tuotetta maistoin aikoinaan I Love Me -messuilla ja maku vakuutti. Jauhoisuus oli kyllä vähän YÖH mutta pieni paha siihen nähden miten puhdas proteiini on kyseessä.
Laitan tarkempaa makuraporttia kunhan pääsen kunnolla testaamaan.

Mitä tulee treenaamiseen niin olen yhä vailla määränpäätä. Vailla tavoitetta.
Mitä mä todella haluan?
(sen lisäksi, että "KAIKEN ja MIELELLÄÄN EILEN")

No ensisijaisesti tietysti hyvää oloa. Se on selvä.
Terveyttä - se lienee selvä myös.
Lisäksi haluan lihasmassaa. Lihaserottuvuutta. Voimaa. Vähemmän löysää, enemmän kireetä.
Ja olishan se ihan kiva bonus, ettei pakarat pääse kutittelemaan kantapäitä.

Mahdotonta?
Tuskinpa, jos omistaisin niinkin kätevän ominaisuuden kuin MALTTI.

Mikä tätä tavoitetta (maltinpuutteen lisäksi) myös rajoittaa, on aerobinen liikunta.
Koiran omistajana sitä ei vain jätetä pois päiväjärjestyksestä. Ja vaikka en koiraa omistaisikaan, niin kyllä tuo aerobinenkin kunto on aika iso osa terveyttä.

Tarkoitus ei ole kuitenkaan näyttää överipumpatulta naispuoliselta Arnold Schwarzeneggeriltä (vähän joutui googlaa sukunimeä) ja samalla yrittää epätoivoisesti "juosta" maratonia.
VAAN - nyt kun tarkoitus on kasvattaa massaa - on myös kilot saatava nousuun lenkeistä huolimatta.
Mun rasvaprosentti on tällä hetkellä aavistuksen alle "suositusten", joten syödä pitää (TERVEELLISESTI) melkolailla, jotta voin samanaikaisesti hoitaa aerobista kuntoa ja kasvattaa massaa -> lihasta.
Ihanan sekavaa, mut sopii mulle.
AAMEN.

Ja P.S. mua vähän onnellistuttaa <3

Kommentit

 1. Hei. Edellisiin postauksiin viitaten, onko fitline pakkaukset kuukauden pakkauksia vai miten pitkään riittää? Samoin hinta kiinnostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Ihanaa kun kiinnostuit :)
   Optimaalisetti on suunniteltu kestämään n. kuukauden, mutta ne postitetaan yleensä kolmen kuukauden pakkauksissa postikulujen pienentämiseksi ja jotta niitä ei tarvitse joka kuukausi noutaa postista :) Mutta jos käytön lopettaa jo vaikka 1 kk jälkeen niin loput kahden kuukauden pakkaukset saa palauttaa :) Voit laittaa mulle sähköpostia norppa85@gmail.com jos kiinnostuit niin voin kertoa hirrrvittävästi vielä lisää! :)

   Poista
 2. Repeilin taas hillitysti bussissa sun jutuilles.. Mitä mää sanoin vaikken mää mitään puhunukaan..

  Vai kannikat kutittelee kantapäitä! :D Sen haluais nähdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lippis sinä uskollinen huumoriveikko <3

   Poista
 3. Hyvät terveiset radiologilta! Riisiproteiinin pistän korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tarkempi makuselvitys tulossa tänään :)

   Poista
 4. Hei tsekkaapa sellanen kuin North Force! Suomalaisia laadukkaita tuotteita herasta. Osassa on makeutusaineena vain stevia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja onnea radiologin lausunnosta! :) Itsellä kuun lopussa seuraava tsekkaus, huh.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …