Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen (ja viimeinen) HALLELUJA höpöhöpölle.

Niin moni on kysellyt näistä mun luonnollisista ihmeravintolisistä, että päätin nyt tehdä yhden kokonaisen postauksen koskien niitä. Lupaan tämän olevan ensimmäinen ja viimeinen "myyntipuhe" blogissani.

Kaikkihan lähti siis siitä, kun luin ystäväni Katan blogista TÄMÄN POSTAUKSEN
Se oli ensikosketus Fitskuihin ja niiden mahdollisiin terveysvaikutuksiin.
Suurin kiinnostus kuitenkin heräsi, kun kuulin veljeni astmaoireiden helpottaneen näiden myötä. 
(En tiedä millä keinoin Kata on saanut veljeni juomaan näitä, koska uskon hänen vastustaneen "hömpötyksiä" viimeiseen asti ;)

Näin kuitenkin tapahtui ja koska sairastan itse myös astmaa ja toisinaan joudun moninkertaistamaan annokseni astman huonon tilan takia (Kortisonikuureista nyt puhumattakaan...) - kiinnostus heräsi. 

Olen kyllä ollut tietoinen, miten suuri vaikutus suoliston hyvinvoinnilla on muihin sairauksiin, mutta olen jotenkin poissulkenut sen mielestäni kuvitellen, miten työlästä olisi selvittää kaikki tarvitsemani ravintoaineet ja vielä sellaisessa muodossa, että ne oikeasti imeytyisi.

Tässä yksi lukemattomista artikkeleista koskien suoliston hyvinvointia.

Mitä hyötyä?
Itse olen käyttänyt näitä vasta kuukauden päivät, joten voin kertoa vain näistä ensihelpotuksista, joita olen saanut. Toiset eivät hyödy näistä vielä 3 kuukaudenkaan kohdalla koska suoliston puhdistus saattaa vaatia enemmän aikaa - mutta lopussa kiitos seisoo.

Astmaoireet
Vielä joulukuun alussa ravasin keuhkokuvissa ja moninkertaistin astmalääkitystäni. Lääkäri määräsi mulle myös kortisonikuurin, joiden sijaan päätin aloittaa Fitskut.
Nyt unohtelen ottaa lääkettä, koska oireita ei kertakaikkisesti ole.

Virkeys
Aloitin kahvinjuomisen viime keväänä, koska tarvitsin extraboostia arkeeni - erityisesti työelämään. Vihasin kahvin makua, mutta vedin sitä silti - vain pysyäkseni hereillä ja virkeänä.
Nyt olen jättänyt kahvin pois kokonaan, koska olen hitokseen virkee ilmankin.

Unettomuus
Painun petiin ja nukahdan - kuinka yksinkertaista ja IHANAA. Nukun sikeämmin kuin koskaan eikä aamuherätykset edes ota päähän. Tämän uskon myös vaikuttaneen paljon päivän vireystilaan.

Vatsa
Toimii täydellisesti. Halleluja <3

Nyt odottelen vielä apua ihoon ja kynsiin, mutta pelkästään tämä energiaboosti jonka olen elämääni saanut varmistaa Fitskujen pysymisen mun elämässä jatkossakin.
Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin - tuntuu kuin olisin aivan liekeissä. Liikunta maistuu, terveellinen ruoka maistuu ja hämmästelenkin, kuinka vähän herkkuja tekee mieli. 

No mistä tämä kaikki sitten koostuu?

Optimaalisetti koostuu kolmesta purkista (jauhemuodossa) joista rakennetaan hyvänmakuinen vitamiinijuoma aamuin ja illoin - hyvin yksinkertaista.

BASICissä on mukana niin vatsan toimintaa edistäviä ja ruoansulatusentsyymejä kuin suoliston toiminnalle elintärkeitä kuituja, sekä maitohappobakteereja. BASIC sisältää lisäksi C, A, K ja E-vitamiinia, seleeniä sekä natriumia.
(Tästä monet ovat saaneet helpotusta myös turvotukseen)

ACTIVIZE on energiasaantia tehostava B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit imeytyvässä muodossa ja lisänä C-vitamiinia sekä merileväuutetta ja luonnollista, sekä puhdasta guaranaa suoraan kasvin siemenistä uutettuna. Nämä kaikki yhdessä tehostavat B-vitamiinien imeytymistä ja vaikuttavat mm. mielialaan, energisyyteen, tarkkaavaisuuteen, muistiin, ihoon ja hiuksiin. ACTIVIZE tukee myös rasvanpolttoa.
(Ihan mieletön energiaboosti - tämän ansiosta pystyin jättämään kahvin pois)
(MUISTISTA en tiedä onko mulla enää edes toivoa ;) )

RESTORATE sisältää kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania, kromia, piitä, seleeniä, rautaa ja D-vitamiinia. Vaikuttaa positiivisesti myös ihon, hiuksien ja kynsien kuntoon.'
(Ne täydelliset yöunet <3 )

Muistan joskus itsekin sanoneeni, että "kun syö terveellisesti ja monipuolisesti, saa kaiken tarvitsemansa" mutta valitettavasti tänäpäivänä meidän ruoka on niin jumalattoman prosessoitua, että vitamiinien määrä ja imeytyvyys on todella olematonta.

Liian kalliita?

No ensireaktioni oli etten todellakaan lähde mukaan vain hinnan takia. Sitten mietin uudelleen - kuinka hiton monta euroa mulla menee päivittäin johonkin turhaan!

Mitä jos jätän sen suklaapatukan ostamatta? 
Mitä jos jätän ne miljoonat vitamiinipuristepurkit ostamatta, joista ei imeydy kuin murto-osa kehooni?
Mitä jos saankin tiputettua astmalääkityksen annostusta?
Mitä jos jätän sen energiajuoman / kahvin ostamatta?
Entä kahvipulla?

Ja ehkä tärkein.....
Mitä jos sijoittaisin elämäni tärkeimpään asiaan - OMAAN KEHOONI (jossa tarkoitus olisi viihtyä pidemmänkin aikaa)

Fitskuissa on myös 110 % "rahat takas" -takuu, jos kuukauden sisällä haluaa lopettaa. 
Eikä näissä muutenkaan mihinkään sido, joten lopettaahan voi sitten koska vain jos ei tunnu saavan apua.

Lisätietoja saa Katalta: katariina132@gmail.com tai multa: norppa85@gmail.com

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI KOKEILEMAAN - tai ainakin pohtimaan asiaa <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …