Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2014.

Olipa kerran kiireinen arki ja tekoselitykset.

Päivisin olisi niin paljon fiilistä kirjoittaa ja kiireen takia suunnittelenkin monesti illalle hiljaisen blogihetken. Kun ilta kuitenkin koittaa, on turha haihatella rauhan ja hiljaisuuden perään.
Alkaa perinteinen perhesirkus joka koostuu pikkusen kilahtaneesta äidistä, kahdesta vallattomasta naperosta, yhdestä adhd koirasta sekä maalaiskissasta, joka haluaa masentua näyttävästi kerrostalossa.
Jotta pyhän maalaiskissan masentuminen olisi tarpeeksi näyttävää, ei sen suinkaan pidä tapahtua sohvan alla yksinäisyydessä.  Sen täytyy sisältää (äänen kera) näyttävää vaeltelua, ylitsevuotavaa - jopa liioiteltua puskemista ja mikä tärkeintä - kaihoa katselua kerrostalon ikkunasta ulos. Tähän jos saisi vielä lisättyä pienen niiskutuksen, hivelisi tehtävä täydellistä suoritusta.
Kissa onnistui kuitenkin tehtävässään ilman niiskutustakin ja löysimme Pöllölle (ja hänen pyhille karvoilleen) täydellisen kodin maalta. Valtava kiitos kodin tarjonneille ja missiossa auttaneille <3 Muutoin elämä h…

Hektisen elämän hetkessä eläjä.

Hirrveen kiireinen elämä verottaa blogikirjoituksia - aijaijaij!
Tällä hetkellä päivät koostuu lähinnä töistä, lapsista (tähän kategoriaan sisältynee myös se karvainen yksilö), töistä, salista, töistä... Mutta pakko myöntää, että näin vilkkaalle (voidaan käyttää myös termiä tasapainoton) luonteelle se sopii erinomaisesti. Promohommia on riittänyt normaalin työn ohella hyvin ja tuntuu että olen ihan liekeissä! Tässä elämänvaiheessa laitetaan organisointitaidot todelliselle koetukselle, kun on pidettävä niin valtavan monta lankaa kädessä samanaikaisesti. Suuret kiitokset kuuluvat kuitenkin mummulaan ja ystäville tuesta ja avusta. <3
Valmistautuminen näille promokeikoille on ollut myöskin aivan mahtavaa vaihtelua.  Tennareiden sijaan jalkaan sujahtaakin korkokengät ja se normaali homssuinen olemus yritetään peittää astetta työläämmällä meikillä - takkujen kampaamista unohtamatta. Siinä sitten hissin peilin edessä on pakko ottaa itselleen oikein kuva muistoksi, kun kerrankin peilistä …

Elämän hyvää ja pahaa.

Salipäivä - ja meikäläisen voisi palkata näihin kuntoklubeihin ihan vaan yleisen viihdyttäjän rooliin. Vuorossa oli kuntosalisekoiluja osa 2.
Edistystä tapahtui pukuhuoneen valinnassa -  tällä kertaa hoksasin valita naisten puolen.
Lämmittelylaite osoittautui kuitenkin haasteeksi.  Kun viimeksi olen ollut juoksumaton päällä, oli valintanappeja noin suunnilleen kaksi - on ja off. Nyt on nappia, ohjelmaa, vimpulaa, pimpulaa, kosketusnäyttöä, telkkaria - lista on loputon. 
Siirryin epätoivoisesti laitteesta toiseen puhisemalla, miten mikään lähes kymmenestä laitteesta ei toimi (paitsi tietysti ne, joissa jo juostiin.)  Vauhtini jokaisella matolla hipoi lähes yhden kilometrin tuntivauhtia.  Kyllä - HIIVIN siinä salin keskeisimmällä paikalla, jokaisella vapaalla juoksumatolla vuoron perään.
Kiitos avuliaan mieshenkilön, joka varmaan saatuaan viihdytysmittarin täyteen päätti tulla avuksi. Harmi, ettei samainen henkilö ollut auttamassa yrittäessäni väkertää loppulämmittelyt samassa laittees…

Jumppanöyryytyksiä ja työniloja.

Ei hyvää päivää millä draivilla sainkaan tänään uuden kuntoklubijäsenyyteni käyntiin. Oli kuulkaa lapsiparkit ja zumbat klikattu - bussiliput hommattu ja päivä aikataulutettu viimeistä minuuttia myöten. Mielettömän tehokas fiilis!
Vaan sen mä sanon, että EI IKINÄ enää zumbaa - ja senkin mä sanon, että "helpot koreografiat - Taso 1" my ass! Olisi ollut hitokseen paljon järkevämmän näköistä vaikka seistä koko tunti keskellä salia, sen sijaan että läiskii vieruskavereita jaloilla ja käsillä minkä vain suinkin salsan tahtiin ehtii. Juu, kyllä siinä hiki tuli - kun yritin väistellä muuta zumbakansaa ja esittää mahdollisimman näkymätöntä. Tuloksetta.
Ja jotta totaalinen nöyryytys saatiin varmistettua, oli erinomainen idea marssia tunnin päätteeksi suoraan miesten pukkariin.
TADAA.
Kiitos ja anteeksi. (Enkä edes halua tietää mitä onnistun saamaan aikaiseksi huomenna kuntosalin puolella)
Työrintamalla sen sijaan puhaltaa uudet tuulet ja olenkin asiasta erittäin innoissani. Toimisto…