Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2014.

Välikuulumiset!

Nyt tehdään varmaan jonkin sortin kirjoittamattomuus ennätystä tässä blogissa. Olisiko kenties aika jo päivittää kuulumiset?
No ihan suoraan sanottuna mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut sitten viime kirjoituksen jälkeen. Tämä kevään saapuminen (jo toistamiseen) on vain nostanut mielen aika kirkkaisiin tunnelmiin, mikä lienee äärimmäisen hyvä asia.  On toki hetkiä, kun yksin ollessani istun kotisohvalla ja mietin, että miten tähän on tultu. Sitten ei auta kuin siirtää synkät fiilikset sivuun ja keskittyä positiivisiin - ja niitähän riittää :) 
Terveyspuolella hyviä ja huonoja uutisia - hyvät lienee se, ettei mitään terveydellisiä ongelmia varsinaisesti ole. Mitä nyt ketaleen allergiat, joten silmät turvonneena mennään päivästä toiseen. Lääkkeiden annostukset on jo maksimilla, mutta yhä vaan tukkoisuus ja punaiset silmät vaivaa. Saas nähdä pitääkö kipasta tohtorilla uudemman kerran.
Sitten päästään huonoihin - tähän ikuisuusprojektiin nimeltään ruokavalio. Lasten synttäreitä vi…

Tässä ja nyt - tänään

No niinhän siinä sitten kävi, että päädyin rintasyöpätarinoineni Iltalehteen viime torstaina. Jos joltakulta jäi juttu lukematta, niin se löytynee vielä Siskojen sivuilta osoitteesta: http://www.siskot.info/
Omat fiilikset jutusta on hyvinkin positiiviset. Moni mut tunteva henkilö onkin sanonut jutun olevan jetsulleen mun näköinen ja hyvä niin. Olin yllättynyt miten toimittaja käyttikin paljon sanomiani asioita suorina lainauksina mitään ylimääräistä lisäämättä - ja just mun tyylillä :)
Ollaan saatu valtavasti positiivista palautetta ja tukea jutun myötä. Suuren suuri kiitos siitä. <3  Arvostan ISOSTI <3 Ei me Siskot aivan huvin vuoksi nakkena kaikelle kansalle poseerata, mutta niin se vaan on, että jos äänensä haluaa saada kuuluviin tärkeän asian puolesta, niin se vaatii tekoja! Tarkoittakoon se sitten vaikka titlooppikuvaa kaiken kansan edessä! NIH!
Näillä mennään :)
Eilen oli varsin mukava ilta, sillä ystäväni saapui tyttärensä kanssa yökylään. 
Ja kylläpä vaan pisti hymyilyt…