Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2014.

Nauruntäyteinen viikonloppu!

Huippuihana viikkonloppu takana!
Perjantaina sain extemporee idean lähteä tekemään "jotain jonkun kanssa" - tarkoittanee sitä, etten halunnut könöttää yksin kotona vaan päästä ihmisten ilmoille. Tilanne ratkesi kovinkin äkkiä kun yksi ystävistäni ilmoittautui vapaaehtoiseksi "leikittäjäksi" ja kutsui saunan kautta kuppilaan.
Enpä osannut odottaa, että saunassa mua odottaa aivan järjetön treenimotivaatio -> meneppä saunaan leidin kanssa, jolla on (kolmesta lapsesta huolimatta) sitkeä treenitausta = täydellisen lihaksikas ja vimosen päälle timmi kroppa. Istu siinä nyt sitten niiden pikipinkeiden pakaroiden ja tikitimmien lihasten vieressä omien tekoselityksiesi kanssa ;) Meinasin ampaista salille siltä istumalta!!!
No ihan toimettomana en sentään ole ollut, sillä lenkkejä on tehty ja crossfitissäkin käyty. Nyt vaan jokin selkeä treenisuunnitelma niin avot! Ja kovaa duuniahan se vaatisi päästä siihen tavoitekuosiin. Ei paljon ajatusleikit auta!
Koitti lauantai ja …

Levoton mutta onnellinen

Ah - mitä kevään tuntua ilmassa! Ja mielikin on kyllä sen mukainen :) Ei kuitenkaan vielä niin paljon, että olisin saanut treenikautta aloitettua - kuinka HITOKSEEN turhauttava voi ihmismieli olla. Olen keskellä niitä kaikkein tyypillisimpiä selityksiä - lastenhoito-ongelmista ajanpuutteeseen. Sen verran pitkälle olen jo kuitenkin päässyt, että olen saanut varattua tälle viikolle kolme crossfit tuntia, mutta aika yllättävää, että olen joutunut perumaan niistä kaksi. Voi nolous! Perjantain tunti olisi vielä varattuna ja sinnehän perkele mennään vaikka väkisin!
Ihan toimettomana tässä ei kuitenkaan olla oltu, sillä aloitin koirani Kinan kanssa Agilityharrastuksen alkeiskurssin merkeissä. Eipä voi muuta sanoa kuin että VAPISKAA PUUDELIT - Kina on saapunut agilitymaailmaan! <3 Ensimmäinen kerta meni ihan täydellisesti. Kun Agilitykentällä vilahtaa nakki, ei Kinalle jää yksikään suoritus puolitiehen ;) Enpä voi kuin lämpimästi suositella kyseistä lajia ihan jokaiselle koiran omistavall…

Kilpailukokemuksia!

Täällä ollaan - uskokee tai älkää!
Ihan pakko kertoa heti alkuun yksi varsin opettavainen juttu. Olen jo vuosia ollut innokas kilpailuihin osallistuja ja silloin tällöin aktiivisuuteni on myös tuottanut jonkinlaisia tuloksia -> palkintoja. Noh - viime viikolla menin ja otin osaa yhden radiokanavan kilpailuun jossa palkintona lupailtiin entistä nuorekkaampaa ja heleämpää ihoa. Noh - tapani mukaan vuodatin perusteluihin syöpää myöten _kaiken_ voittomahdollisuuksia parantaakseni. Vaikkei tässä nyt ikäloppuja ollakaan niin miksei sytojen runtelemat kasvoni hieman voisikin kaipailla pientä kasvohoitoa?
En sitten tullut sen tarkemmin palkintoa katselleeksi ja juuri kun painoin "lähetä" nappia, silmiini osui karu totuus: "VAMPYYRIHOITO" - tuo melkoisen nimenkin jo omaava "hoitomuoto" jossa ilmeisesti imaistaan potilaasta putkilo verta, käsitellään sitä ja tuupataan takaisin täytteeksi ryppyjen alle! OIKEESTI!? Jos siinä kohtaa olisi ollut "peruuta osall…

Vanha koira ja uudet temput.

Pärskis! Olen todella luullut olevani kipeä jo useamman viikon, kunnes eilen ymmärsin, että kyseessä onkin perus kevätallergia. Toihan se aurinko näitä huonojakin puolia tullessaan kun Leppä-pirulainenkin aloitti kukinnan jo täydellä tohinalla. Ei siis mikään ihme tällaiselle astmaatikolle ja allergikolle että nenä on tukossa. Tilanne korjattu jokavuotisilla allergialääkkeillä ja nyt uskaltautuu taas siirtyä takaisin crossfitinkin pariin!
Nyt on kyllä tämän muijan impulsiivinen persoonallisuus päästetty totaalisen irti! Muutamassa päivässä voi tapahtua kaikenlaista jännittävää! :)
Yksi suurista haaveistani on ollut sujuva englanninkielen taito - jota minulle ei siis tosiaankaan ole suotu. Tokihan sitä on tullut opeteltua englantia peruskoulussa, mutta siitäkin huolimatta liian paljon on päässyt unohtumaan ja sen myötä pelko puhua/kirjoittaa on aika isosti läsnä. Nyt on tullut kuitenkin aika voittaa pelot ja tehdä jotain konkreettista asian eteen.... (Muutakin kuin valittamista....) V…

Kypäräkuohu!

Nyt on kyllä venynyt kirjoitustauko aivan luvattoman pitkäksi! Skarpin paikka - vaikka mitäpä sitä tyhjää höpisemään...
Crossfit -alkeiskurssi suoritettu "kunnialla" ja ensi viikolla alkaa sitten jatko-osuus. Laji on kyllä varsin mieleinen, mutta jatkaminen jatkokurssin jälkeen lienee tällä hetkellä mahdotonta. Ei ole ilmainen laji ei... Alkukevät mennään siis lompakkoystävällisemmin - mm. lenkkeillen. Jonkin sortin lihaskuntotreenejäkin olisi hyvä väkertää. Tässä riittää suunnittelua.
Nyt on pakko avautua asiasta, joka kertakaikkisesti saa mieleni kiehumaan.  Taittaessani työmatkaani pyörällä tai kävellen, vastaani kulkee valtavasti pieniä ja isompiakin pyöräileviä koululaisia. On äärimmäisen huolestuttavaa, että valtaosalla näistä pyöräilijöistä ei ole kypärää päässä. Ensimmäinen ja tärkein kysymys lienee MIKSI?  Siksikö, ettei lapsi halua sitä syystä tai toisesta pitää vai siksi, ettei kypärää ole? Heti tuli mieleeni, että miksi ihmeessä vanhemmat eivät huolehdi, että la…