Melkein yllättävä salikausi on avattu.

Täällä sitä ollaan, ihan mummona tänään herätty jo klo 04.00. Tunti meni pyöriessä ennen kuin luovutin ja nousin aamupuuhiin.

Salikausi on avattu eilen (ties monennenko kerran) ja kuinka mieletöntä olikaan palata tutulle ja turvallisen pikkuiselle kyläsalille. Mukaan lähti myös Personal Kiduttaja, joka sai osakseen ehkä vähän kyseenalaista palautetta.
Kehoitin vähemmän hienovaraisesti, kirosanojen siivittämänä kyseistä henkilöä lopettamaan mulle puhumisen ja ohjeiden antamisen - ja samalla tarvitsevani häntä kipeästi jatkossakin vastaavassa tehtävässä.
Eläköön naisen mieli (ja miehen kärsivällisyys) <3

Tänään tiedossa olisi spinning - laji jota vihaan sydämeni kyllyydestä ja yksinkertaisesti vain siitä syystä, että joka ikinen kerta 10 minuutin hikituskan jälkeen tulee valtavana yllätyksenä, että takana on vasta lämmittely. 

Koska levoton luonteeni vaatii kuitenkin vaihtelua, on salitreenin kylkeen otettava muitakin liikuntamuotoja.
Tässä kohtaa voidaankin iloita maalla asumisen hyvistä puolista - metsälenkit ja pulkkamäet <3
No joo, ennen niitä kutsuttiin "hauskanpidoksi" - nykyään ne on hyötyliikuntaa.

Pulkkalenkki

Peilin edessä on tehty taas uusia havaintoja. Reuhkahan kasvaa oikeesti!

Vasemmalla tilanne vuosi sitten ja oikealla tilanne nyt.

Muija itse vaan ei näemmä ole lärvistä päätellen muuttunut vuodessa yhtään mihinkään.

Kumpurintamalla pelkkää hyvää. Näyttäisi siltä, että kumpareet ovat vihdoin saavuttaneet "luonnollisen" tilansa ja olisivat valmiit vastaanottamaan loppusilauksen - eli nännit. 
Kilauttelin tänään sairaalalle, josko saisin jo lähetettä toimenpiteeseen. Homma etenee todennäköisesti keväämmällä, koska sain ajan kirurgin tapaamiseen helmikuuksi.
Eipä sillä niinkään kiire - harvemmin tulee kummut paljaana viuhdottua pitkin kyliä.

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle <3
Metsurihommia

1 kommentti:

  1. Jep, hiukset kasvaa todella vauhdikkaasti. Mulla loppu sytot juhannuksena ja nyt on sellanen karvalakki jo päässä ja vieläpä kiharoiden kanssa. En ole leikannut sitä kertaakaan ja nyt olen menossa keskiviikkona karvurille jotain mallia leikkuuttamaan ja jonkun värin laittamaan. Sunnuntaina pitäis laivalle mennä niin tarttis näyttää vähän ihmiseltä. Onko teillä lunta vieläkin? :-) se on niin harvinainen näky täällä meillä. Vettä vaan sataa joka päivä. T: Rintsari Turusta

    VastaaPoista

Kuin Haminan kaupunki.

On se vaan aina yhtä viihdyttävää palata tauon jälkeen blogiin lukemaan omia kirjoituksia aivan kuin niitä lukisi ensimmäistä kertaa. Tulee...