Siirry pääsisältöön

Kirurgin odotettu puhelu!

Aijai sitä riemun määrää kun puhelin pirahti!

Kirurgi sanoi katsoneensa tutkimuksien tuloksia ja kuvia useamman eri tahon kanssa ja päätyi seuraavaan raporttiin:

Kuvissa tosiaan näkyy tätä aiemmin puhuttua "tehostumaa" ja muutoksia jotka vaativat seurantaa. Tai vaatisi seurantaa, jos multa ei oltais poistamassa tuota räpylää kolmen viikon kuluttua.
Eivät siis ensisijaisesti epäile syöpää, mutta haluavat poissulkea sen joka tapauksessa.

Lääkärit päätyivät siis tekemään vartijaimusolmuketutkimuksen kainalosta leikkauksen yhteydessä. Menen siis leikkausta edeltävänä päivänä hakemaan  rintaan merkkiainepistoksen, joka sitten kulkee kainalon imusolmukkeisiin ja täten merkitsee nämä vartijaimusolmukkeet. Kyseiset imusolmukkeet poistetaan leikkauksen yhteydessä ja tutkitaan leikkauksen aikana - kuten tehtiin tuolle oikeallekin puolelle kaksi vuotta sitten.
Mikäli imusolmukkeista löytynee syöpää, tyhjennetään kainalosta leikkauksen yhteydessä myös muut imusolmukkeet.

Eihän tässä nyt mitään varsinaisesti uutta selvinnyt, mutta sain kuitenkin jonkin sortin mielenrauhan. Siitä lähdetään, että syöpää se ei nyt siis ole.
Jos on, niin perkele- sitten laitetaan ponkkari töttörölle, kerätään taisteluasenne uudestaan kehiin ja porskutetaan uudelle kierrokselle!

Suuri kiitos teille taas tuesta! Onhan se huikeeta kun ei näitä jännitysmomentteja tarvitse jakaa yksin <3

Mut nyt relataan! <3
<3

Kommentit

 1. Voi miten hienoja uutisia♥
  VAikka sanot, että ei nyt mitään ihmeellistä puhelusta selvinnyt, sait nyt ainakin selityksiä ja tärkeintä tietoa...syöpää ei epäillä! Onneksi olet varannut sen "räpylän" poistoajan..:)

  VastaaPoista
 2. Voimia ja kaikkea hyvää tulevaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kuules, ei se syöpä voi pesiytyä uudelleen noin positiiviseen ihmiseen :) olet ajatuksissa!

  VastaaPoista
 4. Huhheijaa!!! Onneksi se räpylä pian lähtee. Täällä peukut pystyssä, hyvin kaikki menee ❤

  T. Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata <3 Pakko täälläkin huokaista! :P

   Poista
 5. Mulla löytyi 1 v kontrollissa magneetissa ainoassa rinnassani syöpäepäily. Keväällä rinta leikattiin pois ja onneksi ei ollutkaan syöpää. Nyt ei tarvitse hermoilla rinnan kanssa ja käydä seurannoissa ja jännittää löytyykö jotain huolestuttavaa. Tsemppiä! Seuraan ja myötäiloitsen kuulumisistasi. T. Ainakin toistaiseksi rinnaton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että sinulle kävi noin hyvin!! <3 Nauti elämästä!!

   Poista
 6. Oi että ihailen sun asennetta! Siis mulla ois varmaan sellanen, että jos löytyis jotain niin käpertyisin nurkkaan itkeen yksin. Ja söisin max karkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönlöppöö :) Se on vertaistuki, läheiset ja perhe ja ja ja kun sieltä murheesta nostaa. Usko pois <3 Ja karkkiahan pitää syödä joka tapauksessa ;)

   Poista
 7. Hui mä vasta nyt luin tän. Alan ymmärtää miks jännittää. Pidän sormet ja varpaat ristissä. Oon silti varma että kaikki menee hyvin. Oot selvinny niin paljosta jo voittajana, että varmasti tästäkin. -marjo

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …