Kirurgin odotettu puhelu!

Aijai sitä riemun määrää kun puhelin pirahti!

Kirurgi sanoi katsoneensa tutkimuksien tuloksia ja kuvia useamman eri tahon kanssa ja päätyi seuraavaan raporttiin:

Kuvissa tosiaan näkyy tätä aiemmin puhuttua "tehostumaa" ja muutoksia jotka vaativat seurantaa. Tai vaatisi seurantaa, jos multa ei oltais poistamassa tuota räpylää kolmen viikon kuluttua.
Eivät siis ensisijaisesti epäile syöpää, mutta haluavat poissulkea sen joka tapauksessa.

Lääkärit päätyivät siis tekemään vartijaimusolmuketutkimuksen kainalosta leikkauksen yhteydessä. Menen siis leikkausta edeltävänä päivänä hakemaan  rintaan merkkiainepistoksen, joka sitten kulkee kainalon imusolmukkeisiin ja täten merkitsee nämä vartijaimusolmukkeet. Kyseiset imusolmukkeet poistetaan leikkauksen yhteydessä ja tutkitaan leikkauksen aikana - kuten tehtiin tuolle oikeallekin puolelle kaksi vuotta sitten.
Mikäli imusolmukkeista löytynee syöpää, tyhjennetään kainalosta leikkauksen yhteydessä myös muut imusolmukkeet.

Eihän tässä nyt mitään varsinaisesti uutta selvinnyt, mutta sain kuitenkin jonkin sortin mielenrauhan. Siitä lähdetään, että syöpää se ei nyt siis ole.
Jos on, niin perkele- sitten laitetaan ponkkari töttörölle, kerätään taisteluasenne uudestaan kehiin ja porskutetaan uudelle kierrokselle!

Suuri kiitos teille taas tuesta! Onhan se huikeeta kun ei näitä jännitysmomentteja tarvitse jakaa yksin <3

Mut nyt relataan! <3
<3

13 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja uutisia♥
  VAikka sanot, että ei nyt mitään ihmeellistä puhelusta selvinnyt, sait nyt ainakin selityksiä ja tärkeintä tietoa...syöpää ei epäillä! Onneksi olet varannut sen "räpylän" poistoajan..:)

  VastaaPoista
 2. Voimia ja kaikkea hyvää tulevaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kuules, ei se syöpä voi pesiytyä uudelleen noin positiiviseen ihmiseen :) olet ajatuksissa!

  VastaaPoista
 4. Huhheijaa!!! Onneksi se räpylä pian lähtee. Täällä peukut pystyssä, hyvin kaikki menee ❤

  T. Kata

  VastaaPoista
 5. Mulla löytyi 1 v kontrollissa magneetissa ainoassa rinnassani syöpäepäily. Keväällä rinta leikattiin pois ja onneksi ei ollutkaan syöpää. Nyt ei tarvitse hermoilla rinnan kanssa ja käydä seurannoissa ja jännittää löytyykö jotain huolestuttavaa. Tsemppiä! Seuraan ja myötäiloitsen kuulumisistasi. T. Ainakin toistaiseksi rinnaton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että sinulle kävi noin hyvin!! <3 Nauti elämästä!!

   Poista
 6. Oi että ihailen sun asennetta! Siis mulla ois varmaan sellanen, että jos löytyis jotain niin käpertyisin nurkkaan itkeen yksin. Ja söisin max karkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönlöppöö :) Se on vertaistuki, läheiset ja perhe ja ja ja kun sieltä murheesta nostaa. Usko pois <3 Ja karkkiahan pitää syödä joka tapauksessa ;)

   Poista
 7. Hui mä vasta nyt luin tän. Alan ymmärtää miks jännittää. Pidän sormet ja varpaat ristissä. Oon silti varma että kaikki menee hyvin. Oot selvinny niin paljosta jo voittajana, että varmasti tästäkin. -marjo

  VastaaPoista

Kuin Haminan kaupunki.

On se vaan aina yhtä viihdyttävää palata tauon jälkeen blogiin lukemaan omia kirjoituksia aivan kuin niitä lukisi ensimmäistä kertaa. Tulee...