Välikuulumiset!

Nyt tehdään varmaan jonkin sortin kirjoittamattomuus ennätystä tässä blogissa. Olisiko kenties aika jo päivittää kuulumiset?

No ihan suoraan sanottuna mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut sitten viime kirjoituksen jälkeen. Tämä kevään saapuminen (jo toistamiseen) on vain nostanut mielen aika kirkkaisiin tunnelmiin, mikä lienee äärimmäisen hyvä asia. 
On toki hetkiä, kun yksin ollessani istun kotisohvalla ja mietin, että miten tähän on tultu. Sitten ei auta kuin siirtää synkät fiilikset sivuun ja keskittyä positiivisiin - ja niitähän riittää :) 

Terveyspuolella hyviä ja huonoja uutisia - hyvät lienee se, ettei mitään terveydellisiä ongelmia varsinaisesti ole. Mitä nyt ketaleen allergiat, joten silmät turvonneena mennään päivästä toiseen. Lääkkeiden annostukset on jo maksimilla, mutta yhä vaan tukkoisuus ja punaiset silmät vaivaa. Saas nähdä pitääkö kipasta tohtorilla uudemman kerran.

Sitten päästään huonoihin - tähän ikuisuusprojektiin nimeltään ruokavalio.
Lasten synttäreitä vietettiin viikko sitten, joten voitte vain kuvitella mitä tämän viikon ruokavalio on myös pitänyt sisällään.
Jos kuitenkin jotain positiivista, niin olen aloitellut pikkuhiljaa kotitreenejä myös. (painoitus sanalla pikkuhiljaa).
Nuo levypainot eivät vain tahdo riittää mihinkään. Kaipuu salille on kova, mutta kun tämä elämä on niin epäsäännöllistä muutenkin, niin on vaikea heittäytyä johonkin jäsenyyssopimuksiin. 
Mutku mutku mutku... näitä ikuisia selityksiä! 

Tässäpä nyt siis muutama kuva kuluneesta viikosta:

Oon kyllä lenkkeillykki jeee! 

Nää on mainioita hetkiä <3 Tyttö puuttuu kuvasta.

Grillikausi avattu puistohengessä ekogrillillä :P
Ja hups!
Näillä mennään siis :)
Aurinkoistakin aurinkoisempaa tulevaa viikkoa jokaiselle <3
Jos sitä sitten jotain syvällisempää kirjoittelisi toinen päivä - näin aamusta ei oikein lähde.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuin Haminan kaupunki.

On se vaan aina yhtä viihdyttävää palata tauon jälkeen blogiin lukemaan omia kirjoituksia aivan kuin niitä lukisi ensimmäistä kertaa. Tulee...