Siirry pääsisältöön

Kilpailukokemuksia!

Täällä ollaan - uskokee tai älkää!

Ihan pakko kertoa heti alkuun yksi varsin opettavainen juttu.
Olen jo vuosia ollut innokas kilpailuihin osallistuja ja silloin tällöin aktiivisuuteni on myös tuottanut jonkinlaisia tuloksia -> palkintoja.
Noh - viime viikolla menin ja otin osaa yhden radiokanavan kilpailuun jossa palkintona lupailtiin entistä nuorekkaampaa ja heleämpää ihoa. Noh - tapani mukaan vuodatin perusteluihin syöpää myöten _kaiken_ voittomahdollisuuksia parantaakseni. Vaikkei tässä nyt ikäloppuja ollakaan niin miksei sytojen runtelemat kasvoni hieman voisikin kaipailla pientä kasvohoitoa?

En sitten tullut sen tarkemmin palkintoa katselleeksi ja juuri kun painoin "lähetä" nappia, silmiini osui karu totuus: "VAMPYYRIHOITO" - tuo melkoisen nimenkin jo omaava "hoitomuoto" jossa ilmeisesti imaistaan potilaasta putkilo verta, käsitellään sitä ja tuupataan takaisin täytteeksi ryppyjen alle! OIKEESTI!?
Jos siinä kohtaa olisi ollut "peruuta osallistumisesi" -mahdollisuus käytettävissä, olisin todellakin sen mahdollisuuden käyttänyt.
Toistaiseksi ei ole voitto kohdalleni osunut ja nyt sopii vain toivoa, että asia pysyy myös niin! EI vampyyrihoitoja meikäläiselle - KIIITOOOOOS <3
Mitä tästä opimme? LUE PALKINTO ennen osallistumista.

Noh - nyt on kyllä pakko samaan syssyyn hehkuttaa sitten varsin onnistunutta kilpailukokemusta. 
Voitin nimittäin pari viikkoa sitten radiokilpailussa 250 euron arvoisen hotellilahjakortin, joka sisälsi täydellisen hotelliyön lisäksi 100 euron illallislahjakortin, sekä kuohuviiniä ja hedelmäkorin huoneeseen.
Syy miksi voitin tämän palkinnon, oli se, että kerroin upeasta ystävästäni, joka rykäisi itselleen tukikaljun, kun sytostaatit veivät hiukseni Ei siis liene epäselvää, kuka lähti kanssani nauttimaan palkinnosta <3

Hotellihuone oli UPEA - illallinen TÄYDELLISTÄ ja yöelämäkin täytti kyllä odotukset täysin.
Arjen irtiotto ihan parhaimmillaan <3

Sokos Hotel LAHTI :)

Tukka ylös ja radalle!
Englanninkielen harjoittelut etenevät pikkuhiljaa kotikonstein. TV -sarjat katsotaan nyt tekstittä (todellisuudessa tekstejä ei varmaan saa edes pois? mutta en vain kertakaikkisesti lue niitä)
Internetissä on myös paljon mahdollisuuksia päästä keskustelemaan englanniksi ja olenkin hyödyntänyt myös niitä.
Toistaiseksi englanninkieli sujuu äärimmäisen hitaasti ja räpiköiden, mutta toiveet ovat korkealla tulevan kesän suhteen :) Ei tästä vaan pääse kuin ylöspäin <3

Mitä elämäntapamuutokseen tulee - ei tässä oikein mitään ole tapahtunut. Suunnitelmia on, mutta toteutus on vaiheessa.

Näillä mennään, joten hitokseen ihanaa päivää kaikille <3

Kommentit

 1. Mahtava palkinto tuo hoteliyö...onnea!
  No toivotaan, ettet voita tuota vampyyrihoitoa..:D

  VastaaPoista
 2. Moikka, ainakin joskus telkkareiden asetuksista tai teksti-tv:stä löytyi sellainen tekstinpeittosivu. ...treenasin yo-kirjoituksiin...
  Oi, ja kelpais itsellekin tuollainen hemmotteluhotellihommeli :)
  terkuin rs-sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas tähän täytyneekin tutustua :) Olispa varsin kätevää kun saisi tekstit pois kokonaan :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Joistain digiboksereista saa tekstin pois asetuksista. Ja ainahan voi katsoa näitä taivaskanavia joilla ei ole suomenkieltä nähtykään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa semmosia kanavia ei taida mulla näkyäkkään :D

   Poista
 4. Voisit koittaa tiivistää jokaisen postauksen tekstin loppuun lyhyesti englanniksi? Niin kuin joillain bloggaajilla on tapana. :) Siinäkin saisi harjoitusta - jos kestää sankoin joukoin kieliopista pätemään tulevat kommentoijat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulkaa - tähän julkisesti englanniksi kirjoittamiseen on vielä matkaa :D KÄÄK!

   Poista
 5. Vampyyrihoito :) Enpä ole moista ennen kuullutkaan.
  Ihanan lahjan olit voittanut. Mukava irtiotto arjesta.

  VastaaPoista
 6. Oiva tapa parantaa englannin taitoa on riittävän kiinnostava filmi tai tv-sarja, joka on tekstitetty vain englanniksi. Saimme nuoriltamme joululahjaksi koko ensimmäisen tuotantokauden Broadchurchia ja brittisarja oli niin kiinnostava, että emme edes huomanneet kuuntelevamme Yorkshiren englanita ja apuna vain englanninkielinen teksti. Odotamme kovasti jo toista tuotantokautta;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …