Siirry pääsisältöön

Lenkkejä ja hyviä uutisia!

Voi KEVÄT KEVÄT KEVÄT <3 
Helmikuinen kevät - ihan uskomatonta! Näin lyhyt talven pitäisi aina olla.

Naatiskellaan ekoista aurinkoisista lenkeistä.
Kevät kyllä näkyy ja tuntuu koko kropassa ja jaksaminenkin on aivan toista luokkaa. Ulkoilusta on tullut itselleni melkoisen iso osa päivää.

Aamut alkaa Kinan kanssa lenkillä klo 6.15 ja piristää kummasti.
Olen siitä onnellisessa asemassa, että työmatkani on vain vaivaiset 3 km, joten pari päivää sitten taioin Pinkin Helmeni esiin ja päätin alkaa taittamaan työmatkani sillä - siis tällä.

Pinkki ihme
Noh, koska mulle ei näköjään mikään riitä, päätin myös tänään käydä ostamassa Pinkkiin Helmeeni sellaisen satulaan kiinnitettävän härpättimen koiran lenkitystä varten. Testiajo suoritettu tänään töiden jälkeen onnistuneesti ja nyt kotona pötköttää tunnin pyörälenkistä väsynyt koira - ja omistaja.
Tyttö lähti myös pyöräreissulle mukaan ja olipa muuten ihan hitokseen kivaa yhteistä tekemistä!
Eipä päässyt vesisadekaan meitä lannistamaan!
Iltalenkki olisi vielä suorittamatta, mutta se hoidetaan jalan. Eipä käy koiranomistajan elämä tylsäksi :) 

Tässä kohtaa on kyllä pakko lämpimästi suositella kaikille pyörän ja koiranomistajille tuota Mustista ja Mirristä ostamaani systeemiä. Hintaa oli vain vaivaiset 19,90e ja homma kävi erittäin vaivattomasti tuollaisen sinne tänne sinkoilevan spanielinkin kanssa! <3

Trixie Biker Set
Mutta sitten kaikkein mahtavimpiin uutisiin - lääkäri soitti ja kertoi, että TT -kuvani olivat puhtaat. 
EI SYÖPÄÄ <3
Tässä kohtaa ei sanat riitä kertomaan miten helpottunut olen. Että jos elämä muuten on vähän sekavaa, niin tässäpä taas pieni muistutus siitä, että mitä HITOKSEEN MÄ VALITAN <3

Huomenna koittaa perjantai, joten toivotan kaikille ihan valtavan aurinkoista viikonloppua!
<3


Kommentit

 1. Voi ei, tuli himo lähteä taaaas lenkille! :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia, mahtavaa <3

  Kata

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea hyvistä uutisista! Hieno homma!

  Kiinnostuin tuosta koiran juoksuttamiseen pyörällä tarkoitetusta härpäkkeestä. Meidän metsätykseen käytettävää koira pitäisi juoksuttaa muutenkin aina välillä kuin metsästysaikaan. Irti ei voi laskea kun ei wuffea sen jälkeen näkyisi missään vähään aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia! Ihanaa kevättä sinulle ja tytölle ja bordercolliellesi- taitaa olla Pikkusaaren koira? Vai? <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …