Siirry pääsisältöön

Paljon puhetta - vähän tekoja.

Melkoisen hektistä on tämä elämä tätä nykyä. Kodinkin laittamiseen menee yllättävän paljon aikaa tässä arjen muun kiireen keskellä. 
Tänään on kuitenkin tehty tärkeä hankinta - kahvinkeitin.
En itse kylläkään juo kahvia, mutta nyt te kahvinjuojaystäväni olette varsin tervetulleita luokseni ja se jos mikä lienee tärkeää <3
(Ei makutakuuta)

Sokerittomuus - tuo pyhä paholainen.
Tänä viikonloppuna onkin sitten sokerin sijaan syöty suolaa - ja rasvaa. Sipsejä, sipsejä, sipsejä.... MIKÄ JÄRKI? MISSÄ JÄRKI? Ei mikään. ei missään.
Ryhdyin sokerittomuuteen terveydellisistä syistä ja vaihdoin ne sitten pahimmassa hädässä sipseihin - lopputulos on ihan yhtä epäterveellinen - jopa pahempi kuin että olisin syönyt kohtuudella sokeria.
Olen käynyt jo rapistelemassa ja haistelemassa karkkipussia ja miettinyt ratkeamista vaihtoehtona. Säälittävää eikö?
Joku tolkku tähän nyt on saatava ja vähän äkkiä! Helpottaisikohan huomenna?
Paljon puhetta - vähän tekoja.

Täysin löysäilyksi ei viikonloppu ole kuitenkaan mennyt, vaan olen kyllä suorittanut kävelylenkkejä ihan kiitettävästi. 
Se haaveilemani Polar Loop tarttui ihan vahingossa mukaani urheiluliikkeestä (johon todellisuudessa syöksyin hakemaan viimeistä kappaletta 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa) ja on ajanut asiansa oikein kivasti.
Mm. tänään olen ylittänyt aktiivisuustavoitteeni - JES :)
No kalorimäärät eivät ole huimat, mutta niitä ei nyt ole tarvetta seuraillakkaan kun tuota ylipainoa ei ole vielä näiden muiden ongelmien rinnalle päässyt kertymään, mutta askeleita on ihan kivasti - ja tuostahan on sitten hyvä lähteä tavoittelemaan lisää ja lisää ja lisää... <3
Vielä kun saisi sen sykevyön hommattua niin lukemat tarkentuisi mukavasti...


Ihan hauska kapistus ja "pistää liikkeelle" mutten tiedä miten kauan pitää tyytyväisenä tällaisen mieleltään "adhd - tyyppisen"  tuuliviirintytön.

Sitten ruokapuolelle...
Kokeilin niitä aiemmin suunnittelemiani kylmäsavulohirullia ja jestas miten helposti voi saada hyvää (vaan ei niin kovin kaunista) taas aikaiseksi.


Levitin täysjyvärieskaan vain ruohosipulituorejuustoa (jep - sitä ehtaa. On kai näistäkin jotain kevyitä versioita olemassa?) ja kylmäsavulohisiivuja. Rullasin ja leikkasin - TADAA valmista tuli <3
NAM!!!
Tätähän voikin sitten soveltaa ihan mielin määrin.

Tähän hätään ei muuta mullistavaa. Elämä rullaa ja tasoittuu päivä kerrallaan <3
Ihanaa viikonlopun loppua kaikille <3

Kommentit

  1. Arvaapa millä minä tuota napostelunälkääni hellin...Valkosipuli ruissipseillä....aina olen johonkin koukussa ja nyt näihin...:)
    Vielä parempaa valkosipuli tuorejuuston kanssa, mutta ilmankin menee...:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …