Siirry pääsisältöön

Huomenna?

Voi huoltomies minkä lämmön toit luokseni (= lämmitysjärjestelmää tehostamalla, jottei jää kellekään epäselvyyksiä) <3
Se on pyhä +23 astetta ja minä kiitän! HALLELUJA!

8. sokeriton päivä ja mahassa pukkaa järjetön turvotus. Koska se kiitos seisoikaan? Ei ainakaan alussa...
Helmikuuta syvästi odotellessa....

Eilen sain ystäväni avustamana toisenkin lipaston kokoon ja olen äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Niin paljon sukkelammin homma sujuu (hyvässä) seurassa. 
Ja katsokaa mitä tämä ystäväni toi minulle tullessaan koristamaan olohuonettani <3 !!

voih <3
Vielä kerran iiiiiiso kiitos muru - tykkään näistä niin valtavasti!

Sitten olisi taas aika pikkusen valittaa...
Jos jotain voin sytojen pitkäaikaisesti pilanneen, niin ne on mun kynnet. Ne lahoo ja liuskottuu ihan ennenaikaisesti.
Heti kun niissä alkaa olla edes inhimillisen verran pituutta nimetäkseni ne "kynsiksi" niin jo alkaa tuhoutumisprosessi. Nyt ottaisin mieluusti toimivia vinkkejä vastaan, millä vahvistaa näitä rontteja? On lakattu vahvistavalla ja ei vahvistavalla ... ei voittoa!

RUOKAPUOLELLA on testattu taas uusia ulottuvuuksia - kikherneitä.
Tämä itselleni täysin vieras raaka-aine pääsi kokeiluun TÄLLÄ reseptillä.
Jorma Uotisen sanoja lainatakseni: "Ei huono" :)

Parsakaali - Kikhernepasta
Ei tuo loihtimani sössö nyt vedä ihan vertoja tuolle alkuperäiselle reseptikuvalle, mutta se lienee sivuseikka.
Kikherneet ostin valmiiksi liotettuina - LUOMUINA (tietysti) ja kookoskerman vaihdoin Valion LUOMUkermaan ;)
Muutoin mentiin ohjeen mukaan.

Huomenna tiedossa olisi kylmäsavulohi-rieskarullat <3

LIIKUNTAPUOLELLA herää vain se yksi kysymys - MIKÄ LIIKUNTA?
Ai ne pakolliset koiranlenkitykset?
Vastahan mä tajusin, etten mä ehdi salille mitenkään kuin max kahdesti viikossa tämän elämäntilanteen myötä. On siis alettava keräämään niitä kahvakuulia ja levypainoja pikkuhiljaa esiin.

Tässäkin muka niin pätevänä tekosyynä saamattomuudelleni olen vain marissut tästä menneestä muutosta. Joo - kyllähän se on oman aikansa verottanut, mutta olisihan tässä nytkin aikaa treenille tämän sohvalla istumisen sijaan?

"Miksi tehdä tänään se, minkä voi tehdä ihan hyvin huomennakin" - niin tyypillistä!

Mutta nyt ei masennuta ystävät kalliit - nyt kohti uusia tavoitteita! <3 Bikinikauteen on vielä tovi aikaa...!!!

Kommentit

 1. Mä syön ite strong biotiinia apteekista kynsiin ja hiuksiin. Toimiii!!! :))

  VastaaPoista
 2. ihanat tyynyt kyllä! Mä kokeilin aikasemmin kaikki maailman kovettavat lakat ja mistään ei ollu apua. Aina ku kynnet kasvo ni hetkenpäästä ne liuskottu ja katkes:( aina! raskauden alussa aloin syömään kalsium tabletteja:D mä kun en maitoa osaa juoda.. ja kynnet on kasvanu kohisten ja mikä parasta ne ei enää katkeile entiseen malliin:)

  VastaaPoista
 3. Mä sain omat kynteni kuntoon tällaisella Buffing block:lla, en löytänyt kuvaa yksistään mutta tuossa paketissa näyttää olevan. Vaikka ei siinäkään kyllä kunnolla tuotetta näy: http://www.magicspa.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=162_264&products_id=2358&zenid=dph2kbigc3t9ok7fs926dcdil3
  Tuolla kun viilasi kynnen pinnat säännöllisesti niin loppui liuskoittuminen ja jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen kynnet tuntuivat vahvemmilta. Ja ihana kiilto :) Noista pakkauksen muista tuotteista en tiedä, mutta ainakin sarjan kuorintasuola oli aivan mahtavaa. En tiedä mitä pelkän viilan hinta on tai myydäänkö edes erikseen, omani kärtin myyjältä kaupanpäällisiksi kun vuosi sitten joulun alla Tampereella koskarin käytävässä näitä tuotteita kauppasivat ja tuon kuorintasuolan ostin.
  Pauliina

  VastaaPoista
 4. Minä sain luirut kynteni vahvoiksij juomalla Argitalin savea! Laitan yöksi liukenemaan teelusikallisen savea vesilasiin ja kulautan veden aamulla tyhjään vatsaan. Kynnet vahvistuneet kummasti ja pitäisi siinä muutakin terveysvaikutusta olla ;)
  Tässä tuosta ihmesavesta mm. lisää:
  http://www.kemikaalicocktail.fi/2013/08/kuravetta-aamupalaksi/

  VastaaPoista
 5. Syötkö Kalcipos-D 500 mg? Tämä auttaa, kynnethän vaativat kalkkia pysyäkseen hyvinä.

  VastaaPoista
 6. Meillä on samanlainen tyyny. Eli tykkään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Avajaisten jatko-osa

Nyt kun edellisen postauksen tunnetilat on loihdittu arkisempaan moodiin, lienee hyvä aika jatkaa kertomusta pyhän yksiön avajaisista. Varoituksen sana kuitenkin teille siveyden sipuleille, joiden henkimaailmassa vauvat saapuvat yhä haikaroiden toimesta. Tämän tarinan jatko-osa sisältää myös ripauksen verta, hikeä ja terttutarhaa.
Palataan kuitenkin vielä synnytysalustalle, jossa näitä edellä mainittuja todellakin on nähty vilahtavan.
Rääpäleen ollessa ensi kertaa vasten arpista rintaani en voi kiistää, etteikö automaattisesti käynnistynyt "missä tissi" -leikki olisi hieman kirpaissut sisintä. Löysin itseni selittelemästä minuutteja vanhalle pojalleni meijerin epätoivotusta ja ennenaikaisesta sulkeutumisesta. On kuitenkin oltava kiitollinen toisten äitien luonnollisesti tarjoamista meijerituotteista vasta-aineineen.
Tässä kohtaa haluankin muistuttaa teitä ylituotannosta "kärsiviä" äitejä – luovuttakaa arvokasta tuotettanne sen sijaan että kaadatte sitä viemäristä …

Kiitos syöpäklinikka. Ja haima.

Voi pojat mikä päivä! Eilisen sokerirasituslähetteen motivoimana varasin tälle aamulle ajan tuohon kaikkien aikojen kidutustestiin. Runsas lapsiveden määrä ja pojan valtaisat posket olivat saaneet mieleni harhailemaan raskauden aikaisen diabeteksen peloissa ja halusin asialle selvyyden.
Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ennen sokerirasitusta pitää olla täysin syömättä ja lähes juomatta 12 tunnin ajan.  HALOO! Minä öiden tacomestari en pysty olla syömättä edes kahta tuntia! Voin myös vakuuttaa, ettei ollut vuosisadan idea yrittää taltuttaa nälkää viimeisten minuuttien aikana ennen paastoa Bigmac bursalla. Jano moninkertaistui yön aikana eikä sallittu "lasi vettä" juurikaan lohduttanut. Kyllä siinä tuli Kari Grandia ikävä.
Hormoonien, paaston ja lasten ensimmäisen arkiaamun luoma combo oli kertakaikkinen katastrofi. Kaiken kruunasi kuitenkin soitto aamuruuhkasta laboratorioon, johon ilmoitin vain myöhästyväni kymmenen minuuttia. Laboratorion asiakaspalvelija otti pyyntöni…

Roomalainen kynttilä

Tulee aikoja, kun on niin paljon sisältöä elämässä ettei ehdi kirjoittaa sanaakaan.
Tai aikoja, jolloin sisältö elämässä rajoittuu univelan ja paskavaippojen suppeaan välimaastoon, eikä sijaa pienellekään ajatuksenjuoksulle löydy. Elämme kaikkea tätä.
Todistakoon seuraava tositapahtumiin perustuva raportti vakavan "aivosolujen heitteillejätön."
Vein tänään poikani kaverisyntymäpäiville ulkoistetun palvelun pisteeseen. Paikalle sattui samaan aikaan mieshenkilö, joka kohteliaasti ojensi kätensä: "Morjens. Kari, Jonin isä." Johon lienee täysin luontevaa vastata "Noora, Kaapon isä." 
Luulin tämän olevan nolojen tilanteiden kohokohta, mutta aina vain parani Karin tiedustellessa, oliko "Santeri-sankari" jo saapunut.  Santerista en tiennyt, mutta sen tiesin, että oltiin tulossa Eeron syntymäpäiville. 
Yhteenveto näyttää siltä, että tuon kiusallisen minuutin aikana esittelin itseni juuri poikani isänä henkilölle, jonka jälkeläinen oli menossa Santerin …